2019. december 2., hétfő

Szíriuszi magyarok

Ezt a nézetet tiszteletben tartva, nem . Abban nem vagyok biztos, hogy pont abból a csillagképből érkeztek a magyarok , de nagyon valószínű, hogy mi . A csillag magyar népi neve a Sánta Kata, illetve Sánta lány. Talán csak a földönkívüliekről hallhatunk-olvashatunk több áltudományos elképzelést és összeesküvés-elméletet, mint a székely- magyar. SZÍRIUSZI ÜZENETEK Szinte képtelen dolog, de mégis van ilyen.


Az éjszakai égbolt legfényesebb csillaga, a Nagy Kutya csillagkép egyik. Szíriuszi üzenetek Magyar rovásírással aranytáblákon. MAGyarok jöttek ide . Honnan származik a magyarság ? Egy szíriuszi csillagmag lehetséges küldetése a Föld bolygón 9. Mivel magyarázhatjuk a magyarok elsöprő győzelmét a császári csapatok felett?


Kásler és a magyarságkutatatás. Miért jött hozzánk Erdogan? Milyen főpolgármester lenne egy kritikus? Magyarok üzennek magyaroknak a nagyon távoli múltjukról. Egy három csillagú naprendszerből erednek őseink, akik egy kétcsillagú rendszerbe költöztek és . Kedves Barátaim, drága szíriuszi szkíták!


Az október 03-i keszthelyi előadás. Ez az aurikus burok a magasabb isteni fény ( 9D ), az isteni elme. Ezt bizonyítja a Tamana Kultúránk, amelynek a lényege, hogy . Ami még mindig nem a kezdet, kezdete. Folytatás, kicsit bővebben . Ez a kép páromnak - aki telepatikus kapcsolatban van a Magyar (Turul)-bolygóval - a színesceruza-rajza, mely a bolygó fővárosának, Minesznek egyik központi . Az alternatív realizmust több, poénok és mémek alapját képző koncepció konstituálja, így megjelenik benne a magyarok szíriuszi eredete mind . Finnugorok vagy a szíriuszi magyarok vagyunk?


Az ember ugyanis „zoón politikón”, . A magyar nem a Földről származik. Ez olyan, mint valami klasszikus náci ideológia. A vérrel és ősi származással akarjuk igazolni . A lap rámutat, hogy a magyar nép eredete több mint száz éve állandó. Ami megegyezö a szíriuszról a földre jövö fény megcsavarodási számával.


Ebböl származik a magyar elme, lélek, szellem kivételes volta, kozmikus származása . Anatholt, hogy rituálisan vezesse át őt a szíriuszi szellemvilágba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések