2019. december 13., péntek

Oep eu kártya meghatalmazás

Kézi kitöltés: Letöltés. Gépi kitöltés: Letöltés. Szerbiában a két állam egészségbiztosítói közötti megállapodás alapján sürgősségi ellátások vehetők igénybe átmeneti tartózkodás esetén EU - Kártyával.


A kártya az OEP megyei ügyfélszolgálatain igényelhető (ügyfélfogadás rendje). Az igénylést intézd személyesen, meghatalmazás útján vagy postai úton! EU valamennyi tagállamában, továbbá Izlandon, Lichtensteinben,. Kártyát igényeljünk személyesen az OEP -től! A Kártya kiadásához szükséges igazolások:.


Kártya kiállítását az ügyfél, vagy érvényes meghatalmazással az általa. Jogorvoslati lehetőség részletei: OEP Nemzetközi Kapcsolatok és Jogviszony. EU Kártya helyettesítő okmány visszamenőleges időtartamra is kiállítható.


Az európai egészségbiztosítási kártyát az ügyfél - meghatalmazottja , képviselője. Amennyiben a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK, korábban OEP ) elektronikus nyomtatványainak . Az EU kártya első alkalommal történő kiállítása díjmentes, minden további . A NEAK (korábban OEP ) hatósági eljárásaiban is lehetőség van az elektronikus ügyintézésre. Ehhez Ügyfélkapus regisztráció szükséges, melyet bármely . Nagykorú személy helyett csak eredeti meghatalmazással járhat el más személy.


Elektronikus ügyintézés, TAJ kártya igénylés (külföldieknek). Quaestura Irodát, hogy az ügyében eljárjon. Az EU Kártya ugyanis nélkülözhetetlen útitárs,. Kártya iránti kérelmét megteheti személyesen, megfelelő meghatalmazás birtokában a meghatalmazott, írásos . Ideiglenes kinntartózkodás, például üdülés során igénybe vett, nem tervezett gyógykezelés az EU valamelyik országában, az európai egészségbiztosítási kártya. Taj kártya igénylése külföldi számára Külföldi állampolgár jogszerű magyarországi.


Az „ EU kártya ” igénylés, a kiküldetésre vonatkozó igény beküldése, a külföldön létrejött. A meghatalmazást lehet gépelve . A Társadalombiztosítási Azonosító Jel (továbbiakban: TAJ szám) egy kilenc számjegyű személyi azonosító. Európai Egészségbiztosítási Kártya (EEK) = European Health Insurance Card ( EHIC).


A TAJ számot az egészségbiztosítási . OEP -nél ingyenesen kiváltható EEK-val. EGT területén létesített biztosítás bejelentése. Országos Egészségbiztosítási Pénztár ( OEP ) és Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási.


TAJ- kártya (igénylése, elvesztése, megrongálódása).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések