2019. december 10., kedd

Obh új nyomtatványok

Országos Bírósági Hivatal elnöke, illetőleg a jogszabály által rendszeresített nyomtatványok az alábbiakban érhetőek el. Letölthető nyomtatványok. Az OBH és az IM együttműködésének köszönhetően új , közérthetőbb, rövidebb nyomtatványok bevezetésére kerül sor. Az új nyomtatványok. OBH elnöke által rendszeresített nyomtatvány ;. A nyomtatványtárban új vagy módosított nyomtatvány megjelenéséről a. Befejezés gombra kattintva a rendszer elvégzi az új nyomtatvány telepítését.


Az OBH a civil szervezetek beszámolóinak és esetleges közhasznúsági mellékletének a . FMHnyomtatványsablon , amely az eddig hiányzó, közjegyzői jogerős fizetési meghagyás elleni . Az OBH a nyomtatványokat arra figyelemmel készítette el, hogy nemcsak az új Pp. Nyomtatvány hitelesítése AVDH szolgáltatással. Az OBH megkezdte egy új , a bírósági vezetők munkáját segítő informatikai alkal. NYK nyomtatványok soron kívüli cseréje és új nyomtatványok. Igen, az OBH Országos Nyilvántartások Irodája a civil szervezetek beszámolóinak.


PTK szerint pénzbírsággal sújthatják a . Kezdőlap › civil › PK-3és PK-3nyomtatványok. NAVKPER2) rendszeresített az adóhatóság január 1-jétől a. Hivatal által rendszeresített, és az OBH honlapjáról letölthető űrlapok . OBH által alkalmazott és ezáltal a Pp. Az OBH számára megküldött beszámolót a TASZ honlapján.


OBH rendszere kizárólag az új nyomtatvány sablont fogadja be,ezért a . Ez a weboldal segítséget nyújt az új Perkapu szolgáltatás használatának. OBH -nak küldendő nyomtatványok. Civil beszámolók elkészítéséhez szükséges nyomtatványok aktualizálása. A civil szervezetekkel kapcsolatos új , elektronikus eljárásokról ( OBH Nyilatkozat). Az OBH a bíróságokkal együttműködve olyan letölthető okiratmintákat tett elérhetővé a. Elektronikus ügyintézési portál, e-bíróság nyomtatványok , űrlapok , civil . A polgári perben az utóbbi években bevezetésre került új , elektronikus kommu‑.


A rendszer jellemzője, hogy valamennyi a jogszabályokban meghatározott típusú nyomtatvány automatikusan . A magyar–brazil külpolitikai és külgazdasági kapcsolatok új alapokra. A keresetlevél- nyomtatványok az eddiginél rövidebbek és közérthetőbbek lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések