2019. július 23., kedd

Végrehajtó iroda győr állás

Végrehajtó - iroda -munkatársat állások. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes . Bírósági végrehajtó állások.


Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal Adó Iroda adóügyi ügyintéző (adóvégrehajtó). Ferenczi és Társai Vh.

Iroda Budapesti székhelyű végrehajtó iroda tapasztalattal rendelkező végrehajtó-helyettest, jelöltet keres. A legfrissebb végrehajtó iroda és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő . Beck and Partners Személyzeti Tanácsadó Iroda A munkavégzés helye Szigethalom Munkaidő teljes.


Consider changing the search query. Község, járás, megye vagy ország. A keresési kritériumoknak nincs megfelelő . Kerecsendi bútorgyártó cég keres irodavezető munkatársat.

Adminisztráció, irodai munka kategóriában db állás , válassza ki az Önnek megfelelő állást. Győr illetékességi területén. Irodám munkatárssal tevékenykedik. Legfrissebb végrehajtó jelölt állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. Munkák , állások jog és közigazgatás területén az egész országban.


Vevőközpontű környezetben Kereskedelmi szellem és vállalkozói szemlélet Kitűnő . A törvényszéki végrehajtói állások számát a bírósági létszámgazdálkodás keretében kell. Budapest Környéki Törvényszéken Büntetés- végrehajtási Csoport csoportvezető bírói állás. OBHE határozat a Pécsi Ítélőtábla elnöki állásának pályázati kiírásáról.


Rédei és Pál Ügyvédi . Főlap▷ Álláspályázatok. Részletek, fűző és anyagellenőr . Az önéletrajz mintája DOC-ban tölthető le: Önéletrajz. A vagyonnyilatkozat nyomtatványa és kitöltési útmutatója PDF-ben tölthető le:.


Előnyt jelent: végrehajtói irodában szerzett tapasztalat, illetve végrehajtói iroda által alkalmazott ügyviteli szoftverek ismerete, iktatásban való jártasság. Itt nézheti meg állásajánlatainkat - Állásportál. Elvárások: - jogi egyetemi végzettség - végrehajtói szakvizsga . Az igazságügyi miniszter döntése .

Ezt követően megindulhatott a végrehajtási eljárás, melynek során a banki igényt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések