2019. július 24., szerda

Szarvas önkormányzati rendeletek

A szarvasi termék megkülönböztető információról. A kormány rendelete a kijárási korlátozásról. Szarvasi Szent Klára Gyógyfürdő. Melis János címzetes főjegyző.


Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése. Gyermekjóléti ellátásokról,. Tulajdonos: Mezőtúr Város Önkormányzata - Mezőtúr, Kossuth tér 1. A testület módosította a települési támogatások, a szociális és gyermekvédelmi ellátások helyi szabályozásáról szóló önkormányzati rendeletét. Szociális célú tüzifa juttatásának szabályairól szóló önkormányzati rendelet elfogadása.


Veres Margit polgármester. Előterjesztés a Balmazújváros Város Önkormányzata által . Az önkormányzat rendeletet alkotott az ifjúság támogatására. A SZARVASI ÖNKORMÁNYZAT. A címer rajzolatát jelen rendelet 1. Fővárosi településképi arculati kézikönyv és rendelet. Józsefváros újjáépül, Idősbarát Önkormányzat , Családbarát Önkormányzat.


A kistérséghez tartozó települési önkormányzatok képviselő-testületei önálló jogi. Babák Mihály polgármester: Az előterjesztésben szereplő rendelet-tervezet. Térségfejlesztési Társulás megbízásából készítette a Tessedik Sámuel F iskola.


Mez gazdasági Víz- és Környezetgazdálkodási Kara. Egy beteg meggyógyult, további. Rendelet a jegyzőkönyvhöz csatolva. Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulása . A Kormány rendelete azonban lehetőséget biztosít a hiteltörlesztés folytatására is. Képviselő-testületének önkormányzati rendelete alapján 35- . A sisaktartó kék-arany, ill.


Nemzetiségi önkormányzatok. Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló rendelet módosítása. HÉSZ szöveges része - tárgyalásos eljárás, jóváhagyott, hatályos).


Orbán Viktor bejelentései után máris itt a rendelet , három alapot állít fel a kormány. Romániában elhalasztják az önkormányzati választásokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések