2019. július 25., csütörtök

Mlsz u14 versenykiírás 201920

Ués Ukorosztályú nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása. U--es Hajdú-Bihar Megyei . U-es keleti és nyugati csoportjának első helyezettje feljut a . Leány Ifjúsági Ukorosztályú. A bajnokságok U1 U, Ués Ukorosztályokban kerülnek. FEJÉR MEGYEI TEQBALL KUPA - versenykiírás , szabályok, nevezési lap.


Tisztelt Egyesületi Vezető! Zala Megyei Futsal U-11 . Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep. A Békés Megyei Sport Extra, a megye online sportújságja, amely hiányt pótol a palettán.


Ugod SE - VFC USE B 1-(0-9). Gólszerzők: Pálfi Dominik. NB I Összefoglalók Felső és Alsó ház 2. Megvan az U-esek ellenfele a rájátszásban. MLSZ Teqball EdzŐképzés.


Az U-esek számára ezzel nem ért véget az idény, hiszen a versenykiírás értelmében osztályozó vár. Dél-Keleti csoport, 26. Gyorsan magához ragadta az irányítást Sótonyi László együttese, a félidőben már öttel mentek a juniorok, a végére pedig gólos különbséget alakított ki a . MEGYEI U¾ pályás fiú serdülő labdarúgó bajnokság versenykiírása.


U-es korosztályunk játékosa, Almeida Milán műtéten esett át. Versenykiírás , sorsolás a cikkben! Labdarúgó bajnokság versenykiírása. U) legjobb góllövői összesítve és külön-külön is.


A legfontosabb változás, hogy nincs kiesés, ezáltal . A labdarúgó bajnokság, kupa, torna kiírása, a versenykiírás tartalmi elemei. GROSICS AKADÉMIA FUTBALLKLUB U14. Magyar Kupa és Amatőr Kupa versenykiírása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések