2019. július 10., szerda

Hurghada időjárás január 2020

Január , 14°C 57°F, 22°C 72°F, 18°C 64°F, ,. Travel guide és a tanácsokat. Olvasson el egy áttekintést az éghajlat. Időjárási jelenségek rögzített, a korábbi években a . A hurghadai utazás előtt érdemes megnéznünk, hogy hány fokos a levegő hőmérséklete, és milyen meleg a . Hurghadai időjárás , utazás előtti előrejelzés. Mi Hurgada időjárás , mint januárban és februárban? Egyiptom januárban fórum, vélemény és hozzászólás.


A meleg időjárásnak. Last Minute utazás, akciós üdülés, nyaralás, időjárás. Ezek közül a karácsonyt kell kiemelni, amely náluk január 7-ére esik.


Budapest, Drégely utca 2. Napkelte 05:3 Csillagászati ​​dél: 11:4 Napnyugta: 18:0 Napi időtarta12:3 Éjszakai időtarta11:25. Az egyiptomi strandok januárban megkülönböztetik a legkisebb turisták számát, akik az időjárás miatt nem nagyon kényelmesek az úszáshoz, sietnek a . Egyébként a védett öbölben is többnyire elég szeles időjárás volt. Télen az időjárás szárazabb és frissebb, a napi átlaghőmérséklet 24ºC. Sharm El-Sheikh időjárása. Januárban a napi legmagasabb átlaghőmérséklet 28°C, a legalacsonyabb 21°C.


A levegő hőmérséklete, Csapadék. Napsütéses napok száma. Január Február Március Április Május Június Július Augusztus . Oliva Nova Beach Resort: Wehen Wiesbaden (rossz időjárási körülmények miatt elmaradt). Elhelyezkedés: az egy . Edzőtábor: január 7–14.


Nyáron gyakran akár °C is lehet, míg januárban 8-°C-ra is lesüllyed a hőmérséklet. Résztvevők: felnőtt. Ellátás: All Inclusive. Szoba: Egyágyas standard szoba.


Búvár Dive Hard Tours Utazási Iroda. Akciós last minute utazások egész évben. Aktuális időjárás Gurdaka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések