2019. július 24., szerda

Iktatókönyv kitöltése minta

Az iktatás az ügyiratkezelés egyik legfontosabb része, ugyanis ezzel biztosítható az iratok nyilvántartásba vétele. Ez az iratok nyomon követését. Mondja el, milyen adatokat lehet megtudni egy kitöltött előadói ívről ! Az előtag az adott iktatókönyvbe iktatott. A lenti képeken látható a javasolt minta : . Kitöltési útmutató: Módosítás indoka:.


Az iktatókönyv hitelesítése Magyarországon az iktatás céljára az A. A rendesen kitöltve beérkező kézbesítési vevények az iktatókönyvbe be nem. Letölthető programok. Nem kötelező kitölteni , az irat először elektronikus iratként kerül iktatásra. Csak az első sorban tartalmazza az iktatókönyv nevét, a többi sor üres. A személyi biztonsági tanúsítvány kiadásának feltétele érvényes nemzetbiztonsági ellenőrzés megléte, amely a biztonsági kérdőív kitöltése után folytatható le.


Az Előirat szövegnél a Kereső gomb az iktatási lapon kitöltött adatok alapján keresi. Elektronikus iktatókönyv : elektronikus iratkezelés esetén az iratkezelési. Az irat kiadásakor, átadásakor az ügykezelő az átadókönyv rovatainak kitöltése után,. Az iktatóbélyegző lenyomat rovatainak kitöltése az elektronikus.


Főszámos iktatás esetén iktatókönyv kiválasztása, és a Főszám mező melletti. Kormányrendelet, valamint az egészségügyi intézmények iratkezelési mintaszabályzatáról szóló. Minta Ákos beosztása:. A tárgymutató tartalmazza az iktatott irat iktatókönyv szerinti tár-. Az iktatáskor üresen hagyott mezők kitöltésére az ügyirat lezárásáig.


Biztonsági Felügyelet honlapján közzétett minta alapján egy példányban kiállítja a nemzeti. BM rendelet: A helyi önkormányzatok iratkezelési minta szabályzatáról. Ennek érdekében kézi iktatás céljára olyan iktatókönyv nyomtatványt kell. Az itt példaként említett szervezetekre létrehozott minták nem.


A gyermekétkeztetés igénybevételének . IRATSELEJTEZÉSI JEGYZŐKÖNYV. Szerv megnevezése: Ikt. MV): selejtezéskor vagy levéltári irat értékelése során levéltári. Az Egyetem minden szervezeti egysége a Kszoftverben egy iktatókönyvbe iktat.


Az ISZ által automatikusan kitöltött mező. Az iktatás iktatókönyvbe való bevezetésével, naptári évenként újra kezdődő sorszámos. A bélyegző lenyomatának kitöltése.


Iktatási bélyegző minta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések