2019. február 15., péntek

Mályi madármentő

Mályi madármentő

A Miskolc Zoo-tól délelőtt elhoztunk sérült madarat és Mályiban. Augusztus 25-ig nem tudnak állatot menteni. Korábban a témában: Vérző szárnyú . Feltöltötte: Mályi MTE Mályi Természetvédelmi Egyesület - Adjukössze - az.


Sérült madár bejelentése tel. Fokozott figyelmet fordítunk a Mályiban költő Gyurgyalag állományra a költőhelyek. A mályi madármentő állomáson nemcsak az állatok mentésével foglalkoznak, de az emberek lelkével is, azokéval, akik veszik a fáradtságot, . Fontos számunkra adatainak védelme. Cookie-kat használunk a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, elemzése, továbbá az oldalon végzett . A második program második legsikeresebb projektjét menedzselik ezzel. Fészekből kiesett fiókák, kecsketejen nevelkedő őzgidák, örökre segítségre szoruló ölyvek.


Ritka esemény történt a Miskolchoz közeli Mályi természetvédelmi egyesület madármentő állomásán csütörtökön, szalakótafiókák keltek ki . Ottjártunkkor sérült denevérek és sünök is volta. Nincs kompatibilis forrás ehhez a videóhoz. Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window. A madármentő állomás a Mályi Természetvédelmi Egyesület keretein belül működik.


Az eltel év során több száz madár és emlős fajt sikerült felnevelniük,. Egy fiatal viharsirály érkezett a madármentő állomásra, aminek jobb szárnyán szakított seb volt. A kétségbeesett állatot a Bükki Nemzeti Park . Négy szalakótafiókát keltettek ki a mályi madármentő állomáson. A madarak szülei korábban elpusztultak. Segítsd a projektet Animalslife.


Válasszon egy egyszeri kifizetés összegét, vagy iratkozzon fel: minden hónap. Nem elegáns, ha egy újságíró valamely régi írásával hozakodik elő. De most rendkívüli helyzet van, s ez talán elfogadhatóvá tesz némely rendkívüli magatartást . Tatyjana, a Bükkben talált uráli bagoly.


Mályi madármentő

Hívás esetén az 50-es kódot kell . Csütörtök este gázolta el véletlen egy házaspár, de nem hagyták sorsára a baglyot. Még több Madármentő Állomás Mályi. Mályi Madármentő Állomás munkatársai február 25-én hoztak el . Szenvedjetek ti velük!


Az Ispotály című rövidfilm bemutatja mindazt, amivel nap mint nap szembe kell nézniük a Mályi madármentő munkatársainak. Lehoczky Krisztián, a Mályi Természetvédelmi Egyesület elnöke,. A mályi Madármentő Állomás közösségi oldalán számolt be legutóbbi sikeres mentőakciójukról. Egy gólyafiókát mentettek meg, akit az áram .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések