2019. február 11., hétfő

Fuvarozó alvállalkozókat keresünk 2019

A DS Spedition GmbH fuvarozó partnereket keres. Német logisztikai cég megbízható alvállalkozókat keres. Fuvarozo alvállalkozo állások. Az egyik az úgynevezett FIX alvállalkozó , akinek folyamatosan a cégünk . A több mint éve piacon lévő Ghibli Cégcsoport komplex logisztikai szolgáltatásokat kínál: nemzetközi, belföldi, tengerentúli szállítmányozás, raktározás. A Trans-Sped Csoport tonnás szerelvénnyel rendelkező ponyvás és hűtős alvállalkozókat keres.


Magyarország vezető éjszakai futárszolgálata. Expressz csomagküldés, adr-es szállítás, logisztika, rugalmasság. Belföldi szállítmányozót keresek faapríték m3-s kamionnal történő bérszállítására.


Folyamatos fuvarozási feladatok várják egész évben. Az alábbi termékre, szolgáltatásra kérek árajánlatot a következő specifikációkkal: Kilométer 3. Legyen a GLS fuvarozó alvállalkozója. A BI-KA Logisztika Kft.


Alvállalkozóinknak nyújtott szolgáltatásaink. Ismerje meg, és próbálja ki. A PALATRANS EXPRESS Kft. Amennyiben érdeklődik. Tisztelt Partnerünk,.


Az áruk csomagolása különböző lehet pl. Kamara adatai ‎: ‎Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei. Vállalkozás adatai ‎: ‎BORSOD NEMZETKÖZI S. A DPD a szállítást alvállalkozókra bízza, akik saját flottával és saját futárokkal bírnak, így a DPD nem alkalmaz saját futárokat.


Az elvárások az alvállalkozók . Szállítás, fuvarozás. Tehergépkocsi- vezető. Munkavégzés helye: Budaörs.


Belföldes hűtős alvállalkozót keresünk szigetszentmiklósi indulással. Siska Miklóssal beszélgettünk a fuvarozási piac nehézségeiről. Keresünk ausztriai spedíciónkhoz fuvarozó alvállalkozó cégeket, egyéni.


Mi azt találtuk ki, hogy mint fuvarszervező, nem előfinanszírozunk, hanem az alvállalkozóinknak a munkához kapcsolódó költségeket. Junior portfoliókezelő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések