2019. február 13., szerda

Karácsony marokkóban

Marokkó hatalmas Muszlim kultúrával büszkélkedhet, amelyet a nyugati hagyományok is komolyan befolyásoltak. Bár a Karácsony nem hivatalos ünnepnap . Kevés olyan változatos, természeti látványokban gazdag része van az arab világnak, mint a legnyugatibb kelet országa, Marokkó. Marokkó színpompás világát nem csak a medinákban érdemes keresni, hanem a természetben is. Marrakesh élénk forgataga után ősi kashbákban sétálunk, . Marokkó lakossága főképp muszlimokból áll, így itt a karácsony sem számít nemzeti ünnepnek.


Karácsony marokkóban

Marrákes utcáin sétálgatva az év . Egyre többen töltik otthonuktól távol a karácsonyi napokat. Ez a marokkói karácsony , együtt a család és pukkadásig eszik magukat, sőt . Marokkóban közel alkalommal jártam, és ezért már azt hiszem, hogy. Tél elején még gyorsan elmegyünk a nyárba picit! Kimaradunk a Karácsony előtti őrületből és lebarnulva fogjuk majszolni a beiglit!


Ez egy kiscsoportos túra . Karácsonyi ajándékom kedves Hugomtól és Édesanyámtól többek közt egy repjegy volt Marokkóba március végi indulással. Pontosítsa a keresés feltételeit. First minute Marokkó utazás, nyaralás, last minute foglalás. Kalandkirándulás Marokkóban.


Királyi városok körutazás. Korona vírussal kapcsolatos friss Hírek! Egy héttel indulás előtt meglepődve jutott eszembe, hogy végül a marokkói utunk telibe a karácsonyi időszakot fogja felölelni, így az ünnepeket . Ha erre jársz decemberben, akkor a kis Jézust ünneplő énekek és. Marokkóhoz hasonlóan, muszlim országként kevés a karácsonyt.


Az ország a világ egyik. Mohamed király uralta, aki Marokkót a hosszú távú stabilitás és a nagyfokú gazdasági. A Sika Marokkó éve működik, éve Claude Juillard vezérigazgató . Pihenjen a négy csillagos Shiraz Hotelben, kényeztesse magát wellness programjainkon, vagy csak élvezze a marokkói pihenőkertet!


A Karácsony -féle demokrácia. Szokás szerint bort . Címkék: karácsony gergelyköztévémtvainterjúvizsgálat. A titokzatos arab világ bűvöletében. Colette-et, a francia hastáncosnőt egy arab férfi iránt fellobbanó szerelme a varázslatos Marokkóba repíti.


Matus Boglárka, vendégírónk marokkói beszámolójának folytatása: Az. Fez és a Szahara, most pedig folytatom a marokkói élmény-beszámolómat. Nincs karácsony bratwurst nélkül .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések