2019. február 28., csütörtök

Raktár program

Raktár program

Bevételezési bizonylatot tehát az Előkészített vagy Véglegesített raktári mozgások menüpontokban készíthetünk az új bevétel gombra kattintva: . Alapesetben a bevételezési bizonylat és a foglalások generálása egyetlen. Gyűjtő raktárhely -re, amennyiben a bizonylaton egy raktárhelyes raktár. DInamikus bizonylat keresés (számla,szállítólevél, bevételezés stb.).


A bevételezésnél miért nem kerülnek a raktárba a bevételezett áruk? Hangvezérléssel, és a tárolási hely valós idejű ellenőrzésével a raktári bevételezés pontossága maximálisan biztosítható. Mindez bizonylatok és RF terminál . A mező alapértelmezett értéke az anyagbevételezés létrehozásának aktuális.


Ha a bizonylatsorban megadott raktárhoz tárhelyeket nem engedélyezett, akkor . A készlet bevételezési bizonylat kiállítása raktáros feladata. Bejövő számla automatikus felrögzítése raktári bevételezés után. Raktárra bevételezés végén bizonylat nyomtatása értékkel és érték nélkül. Raktárkezelő , készletnyilvántartó program, mellyel a raktármozgások könnyen kezelhetők lesznek,. Készletnyilvántartó . Logiszikai bizonylat rögzítése.


Raktár program

Műveleti rekordban logiszikai bizonylat megadása. Anyagkiadás Az igénylő egységek a raktárból anyag-kivételezési bizonylaton. A bizonylatok általános alaki és tartalmi kellékei. Ezt a bizonylatot használja főiskolánk egyéb raktári bevételezés esetén is . Ezt a nyomtatványt használja a költségvetési szerv egyéb raktári bevételezés esetén is.


A kiszedési bizonylatok készítése, nyomtatása, visszarögzítése raktárakra. Bizonylat nélküli komissiózási módszerek. A raktári áruérkeztetés, áruátvétel szabályai.


Raktár program

Az áru bevételezési bizonylat tartalmi elemei. Bevételezett bizonylatoknál bekapcsolható új oszlop (flag): Ellenőrizve. Raktárközi bizonylatnál raktárihely (leíró jellegű verzió) nem a forrás raktár tárhelyeit . Termékazonosító száB. Raktári kiadás készítése és bevételezése. A kiadó raktárban elkészített . Mufis raktári bevételezés.


Lehetőség van a bevételezett termékek raktárak közti mozgatására is. Hatására a raktárközi Mozgatási bizonylaton megjelenik egy “Értesítendő felhasználó” . Amíg a felhasználó nem hoz létre saját raktárt , addig a felvitt termékek az. Ekkor az új raktár automatikusan létrejön a bevételezési bizonylaton szereplő . Egységára Értéke Kiállító Bevételező raktár Rakt.


Automatikus bizonylat generálás. A Kereskedő számlázó programban található bizonylatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések