2019. február 22., péntek

Könyvelő állás kecskemét

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Böngésszen a legfrissebb kecskeméti állások és munkák között a Profession. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon.


Pénzügy, számvitel, kontrolling kategóriában db állás , válassza ki az Önnek megfelelő állást. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. Szüksége lenne munkaerőre?


Tisztelt álláskereső álláskínáló egyesületünk a könyvelők álláshoz juttatása céljából . Kecskemét (Járás) régióban. A szakértelmet megkövetelő könyvelés , pénzügy területén folyamatosan keresnek szakembereket az ország minden pontján. A Maxapró apróhirdetéseinek . A keresésed alapján állítjuk be az állásértesítőt. Szeretnél értesülni hasonló állásokról? Készíts állásértesítőt!


Főkönyvi könyvelő álláslehetőség. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara állást kínál főkönyvi könyvelő. Az állás betöltéséhez előnyt jelent:. Ez az állás Neked való, ha igazi . Munkák , állások pénzügy és számvitel területén az egész országban. Mérlegképes könyvelő vagy könyvvizsgáló asszisztens állás.


A két és fél évtizedes tapasztalattal bíró, kecskeméti könyvelőirodánk keresi. Ha úgy érze hogy ez az állás Neked való, jelentkezz még ma! Anyagmozgatás, Rakodás. Csomagolás, Feltöltés.


Középfokú végzettség. Könyvelő (Mezőzombor). Felsőfokú végzettség. Tokaji borvidék vezető borászata . Analitikus könyvelő - Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Szakügyintéző (pénzügyi) - Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.


Nálunk jó helyen vagy. Többféle területen kínálunk álláslehetőséget a budapesti és békéscsabai központjainkban, valamint országos fiókhálózatunkban. Találd meg a hozzád illő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések