2018. június 6., szerda

Rab sziget vélemények

Az okmánykiállítási díj befizetése az alábbi tájékoztatóban foglaltak alapján banki átutalással, illetve a budapesti ügyfélszolgálati pénztárban . Budapest , Kopaszi Gát 12. A belvízi kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezetői képesítés belvízen – beltenger kivételével – kedvtelési céllal közlekedő vitorlás kishajó vezetésére és gépi. Ft Képzés díja ‎: ‎120.


Kártya elfogadó helyek.

Egyéb szolgáltatások. Vitorlás szolgáltatások. A rendelés kizárólag előjegyzés alapján történik! A luxust mindenki a saját pénztárcájához köti. A vitorlázás esetében, mint minden vízi sportnál az úszás tudás elengedhetetlen.


A belvízi sport és kedvtelési célú vitorlás kishajó vezetői képesítés nemzetközi érvényű, a világ összes belvizén jogosít vitorláshajó. A nemzetközi tengeri képesítés követelménye a belvízi jogosítvány megléte.

A magyar tengeri jogosítvány. Hajóvezetői tanfolyamokat biztosítunk motorcsónak, catamaran, motoros yacht, vitorlás yacht, jet-ski és charter típusokra. Nálunk a sikeres vizsga garantált!


A vizsga a zadari kikötői kapitányságon történik. Két jogosítvány egy áráért! Ez a balatoni vitorlás iskola speciális távoktatási képzésével élen jár a vitorlás iskolák között. Egy vitorlás tanfolyam hét vagy öt nap.


A felkészülési idő a . Horvát B hajóvezetői jogosítvány 2EUR. Tanfolyam budapesti irodánkban, vizsga Zadarban. A tengeri vitorlázás nem csak Horvátországról szól. Hívatásos és szolgálati célú kisgéphajó tanfolyam. Vizsgára jelentkezés feltétele: betöltött 18.


Hajós tanfolyamok belvízi jogosítványhoz. Ez a jogosítvány a méter testhosszúságú és fő befogadóképességű hajók. A „ vitorlás jogosítványhoz ” mindkét hajózási ismeretek tárgyat fel kell venni és.

A sikeres “B” vizsgával járó hajóvezetői engedély ( jogosítvány ) egyaránt érvényes vitorlás és . Ez a hajóvezetői jogosítvány motoros és vitorlás hajó bérlésére , vezetésére. B kategóriás tanfolyacsak elméleti képzés, budapesti irodánkban 4 . Hatósági vizsgára felkészítő hajós tanfolyam, elméleti képzés - vitorlás tanfolyam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések