2018. június 20., szerda

Raktárkezelő feor

Készlet- és anyagnyilvántartó. Nyilvántartást vezet az előállított árukról és az átvett, lemért, . A szakképesítéssel leggyakrabban betölthető foglalkozások, munkakörök. Betölthető munkakörök. Megnevezés: Színházi kellékes.


Pályakezdők jelentkezését is várják. Raktárkezelő raktáros. Elvárás: - szakmunkás végzettség - számítógépes ismeret Előny:. A hátul olvasható szám ( és között). Tehergépkocsi-vezető, 2. Mentés - Küldje el egy barátjának . Szakképzési évfolyamok.


Munkaköri csoportok, kódszám, éves keret. Képtári raktárkezelő. FEOR száma FEOR megnevezése. Rész munkaidöben munkaidöben. Múzeumi gyűjtemény- és raktárkezelő.


Törvényhozó, miniszter. Pirotechnikus raktárkezelő. Tartósan betöltetlen munkakörök. Cipőgyártó gép kezelője. Egyéb fémmegmunkálók. A vizsgálat gyakoriságának oka.


Egyszerűen működő, közkedvelt számlázó és raktárkezelő program. Anyag és áruforgalmi ügyintéző. Adótanácsadó, adószakértő.


A feladatok megoldásához alkalmazhat raktárkezelő és ügyviteli szoftvereket. Robbanóanyag- raktárkezelő. Autoelektronikai műszerész - autóvillamossági szerelő . Vasúti szállítás ideje alatt mozgópostával továbbított.


Számlázó és raktárkezelő , vendéglátó és éttermi, fuvarnyílvántartó, és mezőgazdasági programok fejlesztése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések