2018. június 13., szerda

Laura név vélemények

Azonban lehet a latin laurus szó származéka is, aminek a . Jelentése: babérfa, babérkoszorú,dicsőség, . Naptári napok: Június 17. Név jelentése: Babérfa, babérkoszorú . Laura betűs női név. Becézése: Lau, Lala, Lulu, Lóra, Lóri(ka).

Névnapok: április 11. Melyik tetszik neked jobban? Számít neked a név jelentése amikor nevet választasz a gyermekednek? Ezt a nevet választottuk a születendő kislányunknak.


Kérdések hasonló témákban: név , lány. A név jelentése: babérkoszorú. Ha gyerkőcödet így hívják, életfeladata a siker és az egzisztencia megvalósítása.


A teszt kitöltése személyazonosításra alkalmatlan.

Régi magyar eredetű női név , jelentése: lány, nő nemű gyermek. Nekem tetszik a Hanga - egy ősi eredetű magyar név , jelentése: virág. Rékáék miatt, még mielőtt valaki . Van sok szép név , csak aztán olyan unalmassá válik, mert mindenki azt. Ami nekem tetszik az Aurora,Emily,Emilly,Emila, Lara ,Eoven,van meg . Betta név nőiesítő képzővel való továbbképzése.


BIANKA - a Blanka név. LAVÍNIA - latin eredetű. A leggyakoribb női nevek annyira kimentek a divatból, hogy már a top 100-ból is kikoptak. TAMÁS, 75 29 LAURA , 54 125.


Néhány név kétszer fordul elő, mint például az Alexandra, Bence, Áron vagy Lara , de a legjellemzőbb, ahány gyerek, szinte annyi utónév. Mark Daviesszel beszélt, akinek olyan tapintatlanul kifejtette véleményét. Juj, de kínos ez nekem!


De kapott tőle névjegyet , és később, ha jelentést ír erről is, idézi a férfi véleményét. A Harapós Gyilkosról. Isten egyszülött Fia sem véletlenül kapta a Jézus nevet. LARINA Szláv eredetű név , vsz.


A százas lista utolsó három helyén szerepel az Evelin, a Lívia és a Róza nevek.

Alapadatok: Név : Dr. Név vagy monogram gravírozható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések