2018. június 26., kedd

Bérösszesítő igazolás egyszerűsített foglalkoztatott részére

Az egyszerűsített foglalkoztatottak részére bérösszesítő igazolást tudunk kiállítani. Az igazolás és a kitöltési útmutató letölthetők. Igazolás kiadása az adókötelezettségek teljesítéséhez.


Foglalkoztatói igazolás dolgozó nyilvántartásba vételéről. JÁRULÉK NYILATKOZAT egyéni vállalkozók részére. Egyszerűsített foglalkoztatás kifizetési bizonylata. Bérösszesítő adott időszakra vagy havi bontásban.


Megkaptam a bérösszesítő igazolást , ami alapján eltudom készíteni az adóbevallásom. NAV on-line adatszolgáltatás számlázó programok részére. Alkalmi foglalkoztatás NAV igazolás frissítése a szakképzettségi napok figyelésével. Egyéb pótlék 1-6: A dolgozó részére fizetett pótlékok, melyek.


Munkáltatói igazolás munkaviszony megszűnésekor (B) ___ 73. Havi bérösszesítő nyomtatása. Abev sorszámok hibája a bér összesítő listán javítva.


Tájékoztatás a munkavállaló részére nem dob üres lapot. Ebből következően az egyszerűsített foglalkoztatás keretében foglalkoztatott magánszemély számára a munkáltató olyan bizonylatot köteles . Az alkalmi munkára irányuló egyszerűsített foglalkoztatás esetén az egyszerűsített.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések