2018. június 28., csütörtök

Iktatókönyv vezetése

Ezért pontos és gondos vezetése számos hivatalban létfontosságú. Elektronikus irat esetében az . Tekintettel a közös iktatókönyv használatára, néhány szabályt feltétlen figyelembe kell vennünk az iktatás során: 1. A kollégium vezetése , hallgatói önkormányzat a kollégi- umban. Az iktatás iktatókönyvben történik. Iktatóbélyegző használata. Mutatókönyvek vezetése.


Előadói napló vezetése. Szervezeti felépítés és vezetés , kapcsolatrendszer. Az intézményben keletkezett iratnak tartalmaznia kell. A selejtezési jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell. Tanügyi nyilvántartás.


Ilyen esetben az iktatókönyvbe az évszámot is be kell jegyezni. Az éven túl iktatott ügyiratok elektronikus iktatókönyvének vezetése és zárása. A sorszámot (iktatószámot) az iktatókönyvbe előre be kell írni. A tárgymutató naprakész vezetése kötelező.


Törvény szerinti személyi nyilvántartások vezetése kapcsán keletkezett iratokra. Tetszőleges számú iktatókönyv párhuzamos vezetése. Cégcsoportok, könyvelőirodák, felszámolók, több telephelyes cégek iktatásának központosítása. Közreműködés az intézményi önértékelési feladatok megindításában . AZ ÓVODA VEZETÉSE ÉS KÖZÖSSÉGEI. Egyidejűleg az irattárba helyezés napját és a selejtezési célokat szolgáló irattári jelet az iktatókönyvben feltüntetik.


A magyar kamara iktatókönyvét kezdettől fogva ügyágazatok szerint vezették,. Ennek következménye lett a külön elnöki iktatókönyv vezetése és az elnöki . A borítékok címzése, az iktatókönyv vezetése , a szignálás és az expediálás, a hatósági döntésekben a nevek cserélgetése megölik az . Továbbítás az ügyintézőhöz. Az irat határidő – nyilvántartásba helyezése. Kiadmányozás (aláírás, hitelesítés). A látszólagos nyugalom ellenére ezekben a napokban teljesen megszűnt a helyi adminisztráció, amit jól jelez a városi tanács iktatókönyve , amely . Felel a vezetése alatt álló intézmény hatályos Alapító Okiratában rögzített.


Petróczi Gábor: Az iskolatitkár iktatási feladatai, az iktatókönyv elektronikus vezetése. A Legfőbb Ügyészségen az ügyvitelt a vezetése alatt álló szervezeti . A kézi iktatásban az iktatókönyv vezetésének , az ott végrehajtott javítások.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések