2018. június 13., szerda

Általános iskolai portás munkaköri leírása

Iskolatitkár munkaköri leírása. Konyhai dolgozó munkaköri leírása. Karbantartó munkaköri leírása. Portás munkaköri leírása. Takarító munkaköri leírása.


A munkaköri leírás szerepe és a munkaszerződés összefüggései. Az oktató intézményben dolgozók általános kötelezettségei. Az iskolai könyvtár működési szabályzatának. Szervezeti és Működési Szabályzat –. Munkaköri leírások - minták. A portások munkaköri leírása.


Feladata az általános prevenciós tevékenységek megszervezése, koordinálása . DÖK MUNKÁJÁT SEGÍTŐ PEDAGÓGUS MUNKAKÖRI LEÍRÁSA. Tiszteletben tartja az általános emberi jogokat, beleértve a gyermekek jogait, és a. Pedagógiai asszisztens munkaköri leírása. Sajátos nevelési igényű általános iskolai tanulók nappali rendszerű . Közvetlen beosztottjai: karbantartók, portások. A tanulói tankönyvtámogatás és az iskolai tankönyvellátás rendje. Közoktatási Törvény, valamint a fenntartó által megadott munkaköri leírása határozza meg.


Idegeneknek az épületbe csak az ügyeletes portás kellő tájékozódása után . Az Eötvös Gyakorlóiskola általános iskolai igazgatóhelyettese (1–8. évfolyam). Az igazgató feladatkörének részletes leírását a munkaköri leírás tartalmazza. KISEGÍTŐ DOLGOZÓ – PORTÁS MUNKAKÖRI LEÍRÁS.


Személyi és szervezeti rendelkezések: 1. DAJKA MUNKAKÖRI LEÍRÁS. Jánoshalma, Rákóczi utca 8. AZ ISKOLA SZERVEZETI FELÉPÍTÉSE, IRÁNYÍTÁSA. Rendkívüli vezetőségi értekezletet az igazgató az általános munkaidőn belül bármikor. A nevelőtestület működésére vonatkozó általános szabályok. Diákönkormányzatot segítő pedagógus munkaköri leírása.


A vezetők és az iskolai szülői szervezet közötti kapcsolattartás formája, rendje. A munkavállalók munkaköri leírását az érintettel alá kell íratni, az aláírt példányokat vagy azok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések