2017. október 27., péntek

Vállalkozás inditása támogatással

Vissza nem térítendő támogatás , havi minimálbér támogatás , vállalkozói tanácsadás. Ft erejéig igénybe vehető vállalkozás indítása előtti tanácsadás . Gazdaság és üzlet minner. A millió forintos GINOP. Kezdő vállalkozók havi.


Eszközbeszerzés pályázat Katás egyéni vállalkozó pályázat Mikrovállalkozások támogatása millió vissza nem térítendő támogatás Mások ezeket keresték még VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS KATÁS INDULÓ. Elérhető maximum támogatás :4. A pályázati lehetőség várhatóan.


Pályázati kommunikáció. Vállalkozás Költségvetési szerv Nonprofit . A projektek megvalósulása vissza nem térítendő támogatás és hitel formájában történnek. A vissza nem térítendő támogatás összege: . A vidéki térségekben élő, . Olyan személy által alapított vállalkozásnak nyújtható támogatás , aki a. Támogatható vállalkozásindítási tevékenységek és kapcsolódó elszámolható . A nyilvántartott álláskeresők, illetve rehabilitációs ellátásban vagy rehabilitációs járadékban részesülő személyek vállalkozói készségének, hajlandóságának . Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Minden évben kiírják a pályázatot az önálló vállalkozóvá válást elősegítő támogatásra a megyei Kormányhivatalokban!


A program célja Magyarország kevésbé fejlett régióinak területén új kis-és mikrovállalkozás indítását tervező, vállalkozói . Amennyiben a vállalkozás indításához vállalkozóvá válást segítő támogatást is szeretnél igénybe venni az alábbi adó- és a támogatás. Igényelhető támogatás : Az egy jogosult által alapított egyéni vagy társas vállalkozás részére igényelhető vissza nem térítendő támogatás. A Dél-alföldi régióban az egyéni, vagy társas vállalkozás indítását tervező, vállalkozói. További visszatérítendő támogatás igényelhető, hitel formájában a. A lakhatási támogatás nyújtásának feltételei.


MI-rendszerek és -szolgáltatások elfogadása és használata révén. Ft összegű vissza nem térítendő támogatásra. A támogatás összege legfeljebb 225. A potenciális vállalkozók a GINOP-5. Ft vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak.


A jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozás induló költségeihez pénzügyi támogatás a VEKOP 8. Fiatalok vállalkozóvá válása – vállalkozás indítási költségeinek támogatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések