2017. október 18., szerda

Postán maradó gyakori kérdések

A címzéssel, méretekkel tisztában vagyok. A csomagolásról és feladásról . Ha feladtam egy kis csomagot úgy, hogy postán maradó , akkor akinek küldtem honnan fogja. Kérdések hasonló témákban: posta, csomag . Ha postán maradó csomagot adok fel, akkor a posta címét, vagy a címzettét kell feltüntetni? Köszönöm ha válaszoltok!


Szeretnék küldeni egy csomagot amire azt mondták nekem küldjem postán maradó ajánlottként. Ebbe az esetbe mit kell ráírnom . Kell rá címzett neve és címe, vagy csak neve és posta . Az eladó akitől vásároltam állítja hogy múlt héten már feladta a csomagomat, postán maradó -ként kértem. Még semmilyen értesítést nem . Lehet-e egy levelet a postára címeztetni? A POSTÁN MARADÓ küldeménynél csak a NEVED lesz a csomagon, . Kellene kapnom, vagy csak simán kell be mennem a postára érte? Keress kérdéseket hasonló témákban: posta, Magyar Posta, csomag, . Mert ha futárszolgálat intézi a dolgot itthon, akkor a postán maradó nem fog működni.


Például az angol posta csomagjait nem a magyar posta . Nem tudom mekkora súlyu de ajánlott levélként is feladhatód postán maradóra 2-kilóig. Vedd meg művészkellékeidet. Mi lehet ennek az oka? Gyakori kérdések - Rajzolni, festeni szeretnél?


Előfordulhat, hogy téves a megadott küldeményazonosító . Megrendeléssel és szállítással kapcsolatos kérdések. Ezt követően a Posta fogja kiszállítani a rendelés során megadott címre (Ez lehet lakcím, Postán maradó csomag, MOL kút, Coop üzlet vagy Csomagautomata). Csomagodat kérheted házhoz, postapontra vagy postán maradó küldeményként bármelyik postára. Erzsébet utalvánnyal kapcsolatos kérdések -válaszok.


Ez az ügyfél korábbi bejelentése alapján lehet postafiók, postán maradó cím, de megjelölhetett . Válasszon egy postát, amelyik útba esik Önnek! MPL Postán maradó csomag. A “ postán maradó csomag” szállítási díja 19-Ft. Ez nem gépelési hiba, a csomagot 1Ft-ért azaz egyszáz-kilencvenkilenc Ft-ért viszik a postahivatalba. Az ilyen típusú küldemények postai kezelésének vizsgálata, késedelmük,.


A hozzávaló dekor hobby.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések