2017. október 24., kedd

Mlsz utánpótlás bajnokságok 201920

Férfi utánpótlás futsal versenykiírások . Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás - bajnokságokat. A nevezési díjat, valamint az esetlegesen fennálló hátralékot az MLSZ. Március 1-jén lesz a BLSZ téli utánpótlás futsal bajnokságok döntője ! Nem kötelező utánpótlás bajnokságok (fiú U1 Leány Ués U15):. Nyíregyházi Örökösföld Sporttelep. Futsal utánpótlás bajnokságok nevezési lapja.


Tájékoztatás utánpótlás bajnokságok felfüggesztéséről. Bajóton és Gyulán edzőtáborozik az utánpótlás. TAO PÁLYÁZAT BEADÁSI. Megváltozik a labdarúgó utánpótlás - bajnokságok sokat kritizált. Ukorosztályok versenykiírása már megtalálható az MLSZ honlapján.


MLSZ : felfüggesztik az utánpótlás - bajnokságokat. Az U19-es bajnokságban az ETO és a Honvéd küzd a bajnoki címért és az UEFA Ifjúsági . Berkesi Judit, az MSport riportere és az MLSZ női bizottságának tagja . DASE DIÁKSPORT EGYESÜLET U14. Egyáltalán nem ért minket váratlanul a döntés, hiszen az MLSZ az utánpótlás bajnokságokat már a múlt hétvégén felfüggesztette, így várható . Az előírt korosztályos utánpótlás bajnokságokban a sportszervezethez, vagy.


Labdarúgó Szövetség által kiírt megyei bajnokság minden korosztályában. Ugyan már decemberben elkezdődött az utánpótlás bajnokság , de még csak az. A megyei labdarúgó- bajnokságok rajtját követően újra jutott feladat az MLSZ területi. A nagypályás utánpótlás labdarúgó- bajnokságok napokon belül lezárulnak . Gyermekbajnokság Versenykiírását, valamint a korosztályokhoz.


ELIOS utánpótlás torna . Fellebbezett az NB III-ból kizárt klub – megszületett az MLSZ döntése. MLSZ által elképzelt feláramoltatás- hoz. Felnőtt és a utánpótlás bajnokságban szereplő csapataink edző pályája. GYŐRSZENTIVÁNI SPORTEGYESÜLET U14.


Bajnokság : nincs megadva. JVSE-Rosenberger U14. Utánpótlás mérkőzések helyszíne:. VÁMOSGYÖRKI SPORTEGYESÜLET U19. Bátonyterenyei Torna Club Sportegyesület U19.


SK AJKA-PADRAGKÚT SE U14. Hétvégi utánpótlás eredmények: U19-es bajnokság , II. Nagyszerű sikereket értek el utánpótlás csapataink a bajnokság 11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések