2017. október 31., kedd

Jelentés a munkából való távolmaradásról i4 nyomtatvány

Formanyomtatványok , kitöltési útmutatók. A nyomtatványok alább - tevékenység szerinti bontásokban- megtekinthetők és letölthetők. Módosítási kérelem (MKEH-SZER- ). A közalkalmazotti alapnyilvántartás adatköre nyomtatvány , gazdasági. A munkából való távolmaradásról az illetmény elszámolásához havonta. Az (1) bekezdés a), c), d) és e) pontjában meghatározott jelentés.


A bizonylatok, nyomtatványok alaki és tartalmi szempontból történő szabályszerű kitöltéséért a. Igénybejelentés gyermekgondozási . Jelentés a munkából való távolmaradásról 25. A munkavállaló munkától való távolmaradásának esetei. Az állami vagyonnal való gazdálkodással kapcsolatos feladatok,. A Kincstár ellenőrzési igazgatóját - a miniszter egyetértésével - az elnök nevezi. A működés rendje, ezen belül a gyermekek fogadásának (nyitva tartás) és a vezetőknek a nevelési-oktatási intézményben való benntartózkodásának rendje.


A főigazgató az alábbi előterjesztéssel, kezdeményezéssel,. Jogi és Koordinációs Főosztályra – legkésőbb – a következő időpontban. A kormánymegbízott által a járási hivatalok állami foglalkoztatási szervi feladatokat ellátó. Amennyiben a munkából való távolmaradásról kiállított. A szabályzat megismerésének igazolása a papír alapú „Megismerési nyilatkozat”.


Foglalkoztatottak munkából való távolmaradásának jelentése a Kincstárnak. Szülői közösséggel való kapcsolattartás rendje, formái. Elektronikus úton előállított, papíralapú nyomtatványok. Kiadmányozza az óvoda működésével összefüggő jelentéseket , beszámolókat,. Az alkalmazottak a munkából való rendkívüli távolmaradást, annak okát lehetőleg előző nap . Az intézmény szervezeti felépítése a vezetői feladatmegosztás rendje szerint.


AZ ELEKTRONIKUS ÚTON ELŐÁLLÍTOTT PAPÍRALAPÚ NYOMTATVÁNYOK. A pedagógus a munkából való rendkívüli távolmaradását, annak okát haladéktalanul . BIZONYLATOK HASZNÁLATA. Szigorú számadású nyomtatványok és nem. A költségvetés tervezésével összefüggő feladatok.


Az ÓVI gazdasági csoportvezetője a költségvetési jelentés (INFO) és a szabadon. Sajószentpéteri Városgondnokság rendelkezésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések