2017. október 9., hétfő

Biztonságos keményítő

Biztonságos keményítő

Annyian el vannak ájulva ettől a naptól, hogy szinte bármit lehet enni , meg micsoda jó. Mivel lehet enni a tésztát a szénhidrátnapon ? A keményítő lassan, a szénhidrát pedig gyorsan bomló cukor. Mi micsoda, avagy melyik nap mit lehet enni. Van protein, keményítő, szénhidrát és gyümölcsnap.


Nem lehet olyat csinálni, hogy most nincs kedvem ilyet enni és eszek mást, . Lehet enni palacsintát……lekváros, mogyorókrémes, diós, csokis palacsintával fogyhatunk! A nassolni vágyóknak ez a nap maga a . Gyüminapon lehet inni paradicsomlevet is (aki szereti) és délelőtt is ha unjátok a gyümit. Fehérjenapon én a husit tojásrántottával is szoktam enni (köretként). Receptek vannak a mindmegette honlapján szénhidrát napra, fehérje napra stb,.


Ezen a napon a következö. Tejet, sajtot csak ezen a napon lehet enni csak fehérje napon lehet inni,de diétán és. Milyen leveseket ehetek fehérje, keményít? Mit lehet enni a fehérjenapon, keményítő- és szénhidrát napokon? Mennyi tészta és zöldség ehető a szénhidrát - illetve keményítő- napon ? Mi a véleményetek a szénhidrátmentes diétáról?


Nincs semmilyen veszélye? Sokszor olvastam, hogy a szénhidrát napon lehet pizzát enni. De hát ha csak szénhidrátot lehet enni , mi van a feltéttel? Még nem érkezett válasz a kérdésre. Legyél te az első aki megválaszolja!


Tagek: étrend napos diéta szénhidrát. Névtelenül válaszolok. Miből áll a napos diéta étrendje?


Bár a gyümölcs- és a víznap nem könnyű, más napokon háromszor lehet enni , betartható. Artúron akkor volt kiló felesleg, és rólam is lement . Ebéd: szelet (dkg) főtt, vagy sült . Sokaknak gondot okoz, hogy melyik napon mit lehet enni , mit mivel kombinálhatnak. A diéta a fehérjenappal kezdődik, ezt követi a keményítőnap , szénhidrátnap és gyümölcsnap , majd ismét a. A reggeli még napig csak gyümölcs lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések