2016. április 8., péntek

Óvodapedagógus munkaköri leírás 2018

A munkakör célja : az óvoda nyitva tartása alatt a rábízott gyermekek nevelése a családi nevelést. Legalább év óvodapedagógus munkakörű szakmai gyakorlat. VODAPEDAGÓGUS MUNKAKÖRI LEÍRÁSA. Hajdúszoboszlói Bóbita Óvoda.


Az óvodapedagógus közvetlen felettese az óvodavezetõ. Minden egyes munkakör részletes feladatait a vonatkozó munkaköri leírás tartalmazza. A nevelési év munkarendje óvodapedagógusok és nem pedagógus beosztású.


Munkájukat munkaköri leírás alapján végzik, amelyben egyértelműen. A munkaköri leírás egyik eleme a felelősségek és kötelezettségek sora, ez informálja konkrétan. A gyermekvédelmi munka minden óvodapedagógus feladata, a munkát az óvodavezető és a. Részletes feladatait a munkaköri leírás határozza meg. Készítette: Csordásné Tőkés Katalin.


Munkaköri leírások ismertetése, megismerési záradék aláíratása. Gödöllő, Szabadság tér 19. Határidő: szeptember 1. Szervezeti és Működési. Felelős: óvodavezető. Statisztikai mutatók - gyermek . A feladatkörébe utalt teendőket munkaköri leírás tartalmazza, önálló . Az óvodában dolgozó óvodapedagógusok gyakori foglalkoztatási.


Intézményvezető helyettes munkaköri leírása. További feladatait a szabályzat mellékletét képező munkaköri leírás tartalmazza. Valamennyi óvodapedagógus éves nevelési tervet készít a munkaközösség éves tervének. Elfogadta: a nevelőtestület.


Megállapítja a helyettes és az óvodapedagógusok munkaköri kötelességeit, gondoskodik az óvoda nem pedagógus dolgozóinak munkaköri leírásairól. Az Óvodai nevelés országos. SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI. Fenntartó által ellenőrizve. SZMSZ mellékletét képezi.


Némethné Kovács Edit intézményvezető. Kétéves szakmai gyakorlattal nem rendelkező óvodapedagógus munkakörbe kinevezett. SOS segítség óvodapedagógusoknak magatartásproblémák megoldásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések