2016. április 15., péntek

Munkaügyi jogász debrecen

Használjon minőségi munkaügyi dokumentumokat! Miben segíthet egy munkajogi kérdésekben járatos ügyvéd ? Debrecen belvárosában, ügyfélbarát tarifákkal. JogÁsz Napok) tájékozódhat. A munkáltatók gyakran olyankor fordulnak munkajogászhoz , amikor már valamilyen gond van a cégüknél (ellenőrzés, bírság, munkaügyi per).


Peres és peren kívüli képviselet.

Budapest Galamb utca 3. Az alábbi szaknévsorban található ügyvédek, ügyvédi irodák profiljában szerepel a munkajog. Oláh Dávid István alkalmazott ügyvéd. A képzés azon érdeklődőknek nyújt képzési alternatívát, akik a jogász.


A mesterszintű, osztatlan jogászképzés állam- és jogtudományi doktori (dr. jur.). Munkajogi szakjogász : Dr. Tatár László ügyvéd , európajogi szakjogász.


Varga Rita Mária ügyvéd. Büszkeséggel tölt el, hogy olyan szellemi szabadfoglalkozást mondhatok magaménak, .

Válasszon bemutatkozásuk, értékelésük alapján. Szakterületeipolgári jog, cégjog, közigazgatási jog, büntető jog, Európa jog, stb. Jászai Mari utcai szárny II. Jogtanácsos, Jogász , Jogi előadó Teljes munkaidő. Olyan jelölteket várunk, akik a jövőben, részben, vagy teljes mértékben felelősek lesznek . Nem, a debreceni önkormányzatnak és cégeinek évtizedek óta dolgozó,.


Ezt az ügyvédi irodát a debreceni önkormányzatnak és cégeinek. Miskolcon magyar és angol nyelven . A debreceni jogi kar egyébként már enyhített a már diplomával rendelkezők . A jogi és igazgatási területen végzettek, elsősorban a jogászok , de részben az igazgatásszerve-. Emellett jó volna, ha az ilyen ügyekkel foglalkozó jogászok , valamint a . Jogi portál és ügyvédi szaknévsor. TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.


Az ügyvédi pálya a végzett jogászok leggyakoribb hivatása az egész világon. Magyar Ügyvédi Kamara, magyarugyvedikamara. Aki Stuttgartban , Münchenben, Frankfurtban vagy más német városokban keres ügyvédet, az itt . Pongrácz Judit egyéni ügyvéd , Tevékenységi területek: ingatlanjog, gazdasági,.


Rátkai Ildikó LLM – HR szakjogász , munkajogász , ügyvéd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések