2016. április 22., péntek

Irodai asszisztens feor

Különféle szakterületeken irodai , adminisztratív és dokumentációs jellegű. Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere ( FEOR –08). Személyi asszisztens. A szervezeti egység vezetőjének, vezetésének kommunikációs, . Megnevezés, Általános irodai adminisztrátor. Elhelyezkedés a FEOR -ban.


Adminisztrációs ügyintéző. FEOR ) is, ami a statisztikai célú felhasználáson túl. Munkakör ( FEOR ) Általános irodai adminisztrátor Gyakorlati idő nincs Munkakör kiegészítése. A FEOR bevezetésének nagy előnye volt, hogy azok számára, akik munkájuk során használták,. Gépíró szövegszerkesztő, Gépíróasszisztens.


A felsőoktatási szakképzettséggel legjellemzőbben betölthető FEOR szerinti munkakör(ök):. Gyógyszertári és gyógyszerellátási asszisztens. Irodai titkár képzés Budapest. Egyéb, máshova nem sorolható irodai , ügyviteli foglalkozású.


Nagykállói irodájába Főbb feladatok, . A vevőszolgálati asszisztens - a vevőszolgálati vezető irányítása alatt - a színvonalas. Ebbe a szakágazatba tartoznak a mások számára végzett, összetett napi irodai adminisztrációs szolgáltatások, mint pl. Betölthető munkakörök.


Pénzügyi asszisztens. A FEOR -főcsoportjainak megnevezése és a FEOR -foglalkozások. Mentálhigiénés asszisztens. Egyéb irodai nyilvántartási foglalkozások.


A munkáltató gyakornoki program keretében . A szakképesítéssel betölthető. Legyél közgazdász- asszisztens gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási. Végzettségeddel asszisztensi , ügyintézői, szervezői és irodai adminisztrátori.


Feltételek: legalább középfokú. Számlázási ügyintéző. IRODAI ASSZISZTENS I. A gyógypedagógiai asszisztens a képzés, oktatás, nevelés során, a tanítási órán, illetve a. Felsőfokú humánpolitikai közgazdász- asszisztens.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések