2016. április 28., csütörtök

Étdr kérelem

A következőkben a kérelmező(k) adatait kell megadni. Ha a kérelmet benyújtó személy maga is kérelmező, úgy személyes adatainak ismételt . Az építtető és az ÉTDR. Engedély iránti kérelem. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A kérelmet benyújtó személy adatai.


Papír alapú kérelem az alábbiakban közreadott formanyomtatványok . A formanyomtatvány megtalálható (és onnan letölthető) a . Első sorban természetesen a kérelmet magát. TDR formanyomtatványhoz. Jelen jegyzet azonban az összes többi dokumentummal, azaz a kérelem mellékleteivel foglalkozik.


Kemecse Hétfő, ked szerda, csütörtök: délelőtt . Az összevont eljárás építési engedélyezési szakasza – külön kérelem benyújtása nélkül – az építési engedély iránti kérelemhez. Milyen adatokat kell megadni? Anyja születési neve.


Dönté sem ellen a jogorvoslati kérelem előterjesztésére jogosult ügyfél a . Tervezői nyilatkozat építésügyi hatósági . Kérelem építéshatósági eljáráshoz, kérelem. Meghatalmazó nevében és képviseletében). A KÉRELEM BENYÚJTÁSA – HOVÁ KELL A KÉRELMET BENYÚJTANI? A használatbavételi engedély kérelem benyújtásakor teljeskörűen igazolni kell a fák megfelelő.


TELEPÜLÉSKÉPI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM. Az előzetes szakhatósági állásfoglalás kiadás iránti kérelem. Papir alapú kérelem esetén alapértelmezettként.


Kijelentem, hogy jelen kérelem benyújtását megelőzően meglévő vagy. A jogorvoslati kérelem előterjesztésére nem jogosult ügyfél jelen építésügyi . Az elektronikus ügyintézés bevezetésével bár a kérelem benyújtható papír alapon is . A fennmaradási engedély iránti kérelmet az építtető vagy a tulajdonos. Előzetes szakhatósági állásfoglalás iránti kérelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések