2016. április 19., kedd

Mit jelent a vezetéknevem

A fiatalabb családtag neve előtt mindig ifj. Mindezeken kívül viszont egy igen egyszerű dolog, mégpedig saját vezetéknevünk is sokat elmondhat arról, hogy kik is voltak őseink. Románul egyébként hegymászót, hegylakót jelent szó szerint. A válasz 1- ban hasznosnak tűnik. Korábban elnémetesedett latin szó: tabernarius, mely tavernást, csapiárost jelent.


Nézd meg, világszerte melyik országban a leggyakoribb a Te . TAMOP-4_2_5-09_Csaladnevek_enciklopediaja regi. A teremből kifelé menet Kimi odaszólt Alonsónak: - Drága egyetlen cimborám! Tudod-e, hogy mit jelent a vezetéknevem ? Persze – vágta rá Al. Vezetéknevet a gyermek apjától vagy anyjától örökölheti. A vezetékneved és a keresztneved kezdőbetűjét is érdemes megkeresned.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Jelen szótár a feldolgozott m , KÁZMÉR MIKLÓS tudománytörténeti jelent ség családnév- szótárának sokezres címszóanyagát teszi a maga sajátos formájában. Vannak országok, ahol viszont kevesen viselik ugyanazt a vezetéknevet. Hans Christian Andersen dán író az 5. Ha egy név jelentése egyértelműnek tűnik, akkor sem biztos, hogy a. A Davidson eredetű leggyakrabban eredetileg egy apai név jelentése „Dávidé.


A spanyol eredetűSandoval egy földrajzi vagy habitational vezetéknevét. A Nagy vezetéknevet p l. Innen ered a vezetéknevem. Kirják, amely görög eredetre utal, görögül a kiriaki vasárnapot jelent. Ha tényleg nem jelent neked semmit a fickó, akkor most azonnal megmondod az átkozott vezetéknevét ! Próbáltam elterelni a gondolatait, ezért közelebb léptem . Hogyan kaptad a nevedet? Tulajdonképpen azt, hogy Konstanca, amely Romániában található.


Buket Uzuner - Fiction Zsidó vezetéknevek l. Milyen orosz vezetéknevek valójában. Külföldi állampolgárok ak-govorova. A zsidó vezetéknevek jelentése széles és sokrétű, csakúgy, mint maguknak a zsidóknak az.


A bukhara zsidók vezetéknevét az orosz hatóságok kezdték adni. Mondd el nekünk a vezetékneved és megmondjuk, mit jelent !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések