2016. április 15., péntek

Általános ügyintéző

SAMSUNG SDI Magyarország Zrt. Pest megye Általános ügyintéző takarítócéggel. Már csak napig jelentkezhet! Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés .

Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere (FEOR–08). Különféle szakterületeken irodai, adminisztratív és . Megnevezés, Általános irodai adminisztrátor. Elhelyezkedés a FEOR-ban. Irodai és ügyviteli (ügyfélkapcsolati) foglalkozások . A legfrissebb általános ügyintéző és hasonló munka a jobinfo.


Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . Közös Önkormányzati Hivatal igazgatási ügyintéző munkakör betöltésére.

A … tartozó főbb tevékenységi körök: Általános adminisztrációs, önkormányzati . Személyi sofőr és általános ügyintéző. Az Indotek Group ingatlanbefektetéssel és –hasznosítással, illetve –fejlesztéssel foglalkozó cégcsoport, amely az . A jegyek feldolgozásához gyakran egy munkafolyamat szükséges. Ha bizonyos feltételek . Több, mint éve a német piacon jelenlévő cégünkhöz keresünk azonnali kezdéssel általános ügyintéző kollégát. Cégünk fő profilja, ipari . Vásárosnamény Általános irodai adminisztrátor.


A közszolgálati jogviszony időtartama: Határozatlan idejű közszolgálati jogviszony, . Milyen feladatai lennének? A NAV Általános Tájékoztató Rendszerének menütérképe. A NAV Ügyféltájékoztató és Ügyintéző Rendszerének menütérképe . MŰISZ Iskolaszövetkezet. Finanszírozási Főosztálya titkárnői munkakörének.


Terézváros Önkormányzat Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona. Bírósági Végrehajtói Irodába keresünk általános ügyintézőt, végrehajtási eljárásokhoz szükséges .

Bacsik Zsuzsanna, Építési és Műszaki Osztály, településképi ügyintéző. Bajkó Zita, Vagyon-nyilvántartási és Hasznosítási Osztály, általános ügyintéző.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések