2018. december 25., kedd

Nav online számla teszt

Nav online számla teszt

Online Számla TESZT felületén! Verzió típus, Verziószám, Telepítve. Jelenlegi funkcionális verzió, 2. Mi a különbség az elsődleges, másodlagos és technikai . A regisztráció, mint előfeltétel. A NAV folyamatosan vizsgálja az online számlaadat -szolgáltatási.


Nav online számla teszt

Ft áfatartalom fölötti kimenő számlákat az ENSO is a jogszabályoknak. Teszt környezet: onlineszamla -test. FIGYELEHa véletlenül a NAV tesztrendszerében hajtottad végre a . Négy munkanappal az éles indulás előtt közzétette a NAV az ingyenes online számlázó tesztfelületét. A NAV online számla oldalán ehhez előzetes regisztráció szükséges, ami az alábbi.


Ha a teszt felületen regisztráltál az egyrész látod a . Bár az első idei módosítási etap határideje még nem zárult le, de a NAV már bejelentette, hogy az online számla adatszolgáltatás következő . XML API átállásának ütemezésével. Az adatszolgáltatás az . XML dokumentációja, ebben új adatok. Elnyerte végső formáját a NAV valós idejű rendszere. A hozzá kapcsolódó tesztrendszer viszont csak október közepén indult, . A dokumentum célja az online számla adatszolgáltatás interfész üzleti.


Nav online számla teszt

A felsorolt követelmények rendszersíkonként értendők, azaz a teszt. Tesztelés menete lépésről lépésre: Regisztráció a Billzone. Az éles és a teszt szerverhez külön technikai . Válasz: Elvégeztük az XP tesztet , reprodukáltuk a hibát, elkezdtük a hiányosság kijavítását. A rendszer használatához mind a NAV online - számla felületen, mind a novaplan -KUR rendszerbe regisztrálnia kell a cégét. Demo rendszerünk a NAV teszt.


Elkészült az új, online számlabejelentésre is alkalmas verzió! Mivel a NAV online rendszere június 30-áig TESZT ÜZEMMÓDBAN működik, így a . Az online felület teszt módban elérhető a következő linken: . Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV ) mostantól elérhető, ingyenesen . Ha tesztelni szeretné a beküldést, akkor. XML-hez az új számlázó. Sikeres teszteket hajtottunk végre és programjaink már felkészültek az új 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések