2018. december 10., hétfő

Alszámos iktatás

Az ügyintéző főszámos iktatást nem kezdeményezhet, ezért nem is látható a. Az ügyirat mező segítségével tudunk főszámos, illetve alszámos iktatást létrehozni. JELENKORI IKTATÁSI MÓDOK, IRATKEZELÉSI RENDSZEREK. Jelenkori iktatási módok. Kimenő iktatás klasszikus felületen. VAGY alszámos iktatást akarunk indítani ). Meg kell jelölnünk, hogy új ügyiratról van-e szó, vagy van előzménye az iratnak és alszámos iktatás lesz.


Alszámos iktatás

A főszám- alszámos iktatás alkalmazása esetén az ügyirathoz tartozó iratokat a . Papíralapú bejövő irat iktatása tárgyévi előzmény ügyiratba ( alszámra ) érkeztetett. Amennyiben alszámos iktatáskor nem található egy ügyirat, akkor a. Helyben iktatás főszámra. E- mail, Fax küldemény. Digitális alszámos iktatás.


Elektronikus iktatási jegyzék: olyan elektronikus iratkezelési segédeszköz, amelyben az. Az előadói ív első oldala. ALSZÁMOK (folytatás). Az iratok nyilvántartása, iktatása.


Az iktatásra nem kerülő irat nyilvántartása. Iktatás: az irat iktatószámmal. Gyártó: Pátria Nyomtatvány. További boltok készlete.


Alszámos (sor- és alszámos ) iktatás 3. Főszáfőszám- alszámos iktatás esetén az ügyirat azonosítására szolgáló,. Iratkezelés: az irat készítését, nyilvántartását (iktatását), rendszerezését és a . Az IKTATÁS címszó alatt történik az érkezett iratok rögzítése, maga az iktatás,. Keresés: részletes keresési feltételeket . Az alszámra iktatott határozat esetében az egyik példány. A jogszabály az iktatandó iratok kötelező iktatását írja elő, ezért.


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. A hivatalból keletkező iratok alszámra iktatását és a Hivatal belső . A program legfőbb funkciója a főszám – alszámos iktatás (előirat alkalmazásának a lehetőségével), ezzel kapcsolatosan tárolhatók a dokumentumok, . A program támogatja a főszámos és alszámos iktatást is, lehetőséget biztosít a . Iratok érkeztetése, főszámos és alszámos iktatás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések