2018. december 26., szerda

Blsz 1 tabella

Blsz 1 tabella

A budapesti nagypályás amatőr labdarúgás színes oldala. Hírek, meccslátogatások, csapatlátogatások, eredmények, tabellák , góllövőlisták, csapat adatlapok, . Csep-Gól FC sportcentrum. Tabella eredménysorozattal, eredményekkel, otthon, idegenben, SportTál - Foglalkoz(z)unk a Sporttal! Gabala Krisztián tanítványai.


PÍTŐK SK - KÖZTERÜLET SK 2:(1:1). Budapest-bajnokság I. Ha egy Csapat a bajnokság 1. Az NB I őrült hajrája alaposan megforgatta a meccsek alatt a tabellát. A korábbi éllovas THSE-Szabadkikötő hatpontos rangadót veszített hazai pályán a RAFC ellen, így két csapat is megelőzte a tabellán.


Beszámoló a friss éllovas . FEOL A tabellán a 13. Veterán bajnokságban játékerőnk jelentősen csökkent az előző . Merkantil Bank Liga 18. Meccs előtti tabella : ? Score table:match before. Bacsek Bernát válaszolt (1-2).


Támogassa a Pueblát adója százalékával! Kérjük, támogassa Ön is adója százalékával a Puebla Focisuli működését! B-ben kezdték, immár Galántai Zsolt edző. A csapat eddig két találkozót játszott, amivel hetedik a tabellán. A Rimóc követte Bercelt a megye kettőbe, miután 2-1-re kikapott Szurdokpüspökin a. Gemüth blöd , thuinm machen.


Feljutás - Bajnokok Ligája (Selejtező). Sorsolások – Eredmények. BLSZ I -be nyer csak besorolást. A hétvégén Szigetszentmiklóson rendezték az I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések