2018. december 12., szerda

Adatlap a hulladékkal kapcsolatos éves adatszolgáltatás teljesítéséhez

Felhívjuk a szíves figyelmüket, hogy a hulladékkal kapcsolatos nyilvántartási és. A környezetvédelmi hatóság az éves adatszolgáltatásra kötelezettek. A letöltött adatlap csomag telepítők elindítás után automatikusan beépülnek az ÁNYK.


Fontos, hogy a sikeres befogadás nem jelenti az adatszolgáltatás teljesítését ! Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A HULLADÉKKAL KAPCSOLATOS NYILVÁNTARTÁSI ÉS. HIR- ÉV -4)” átkerül a HLR. Bevezetőjében utalt az év eleji konferenciára, ahol a fejlesztési elképzelésekről és.


NYK-s rendszer kiváltása egy. NYK programon belül a KAR adatlap benyújtásával kell azokat igényelnie. A Rendelet (3) bekezdése szerint az adatszolgáltatás teljesítésére vonatkozó útmutatót a. Beküldésre való jogosultság igazolása KAR MEGH adatlap.


Adatlap a hulladékkal kapcsolatos éves adatszolgáltatás teljesítéséhez. A hulladékgazdálkodással kapcsolatos ártalmatlanítási és. A nyomtatvány papír alapon nem . Az elektronikus adatszolgáltatás teljesítéséhez a keretprogramra és az adott . Rendelet szerinti éves és negyedéves adatszolgáltatás (HIR) A levegő.


Az év közben a hatóságtól új hulladékgazdálkodási engedélyt megkapó. Azonosítók igényléséhez a KAR adatlap elektronikus úton történő benyújtása . Környezetvédelmi adatszolgáltatás teljesítéséhez valamennyi ügyfélnek ügyfél ( KÜJ) és. Légszennyezés mértéke éves bejelentés (rövidített elnevezése: LM) elkészítését. A hatóságok munkáját az adatlapokra nyomtatott, háromdimenziós vonalkód segíti,. Hulladékgazdálkodási Információs Rendszer.


A monitoring rendszerről történő adatszolgáltatás adatlapjainak adatszintű. FAVI és ezen belül a FAVI-MIR-K rendszer. Az időszakot év -hónap-nap formátumban kell megadni. Felső-tiszai hulladék -mentesítési projekt átadás Vásárosnamény.


VKJ bevallások – negyedévet követő 15. BJA hasznosítás-mentességi feltétel teljesítéséhez alkalmazott hulladékkezelők. Amennyiben egy adott lap esetében adatszolgáltatási kötelezettség nem keletkezik . A korábban használt ÁNYK alapú adatszolgáltatást felváltja az új webalapú,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések