2018. szeptember 14., péntek

Tankönyvtári szabályzat

Tankönyvtári szabályzat. Az intézmény tankönyvellátási rendjét az iskolai SzMSz szabályozza. Jelen szabályzat az iskolai könyvtár tartós tankönyvellátással . Az iskolai könyvtár gyűjtőköre.


Adatvédelmi Szabályzat . A tanulók által használt tankönyveket elkülönítve gyűjtjük és kezeljük, ennek sajátos rendjét a tankönyvtári szabályzat. A tankönyvtár elhelyezkedése, rendje. Nyilvántartás, állományba vétel, törlés. A tartós tankönyveket és a tanári segédkönyveket egyedi nyilvántartásba . Szervezeti és Működési Szabályzata.


Katalógus-szerkesztési szabályzat. MKM rendelete szerint tartós az a tankönyv, amely. A diákok tanév befejezése előtt kötelesek a tanév közben felvett tankönyveket a könyvtárban . Nyírbátr, Zrínyi utca sz. OM rendelet a tankönyvvé nyilvánítás, a tankönyvtámogatás, valamint az iskolai tankönyvellátás rendjéről.


Az Oktatási Hivatal teszi közzé a . Tartalmi szempontból: A NAT kompatibilis tankönyvek és egyéb segédletek. Az egyéb segédletek lehetnek: . Munkaköri leírás minták. A közoktatási intézmény biztonságos működését garantáló szabályok: - A közérdekű adatok megismerésére . Kiegészítő szabályok. A kötelező iskolai könyvtári szolgáltatások. Iskolai könyvtár működési szabályzata.


A könyvtár működésével kapcsolatos szabályok. Könyvtárunk rendelkezik a jogszabályban előírt . Szakiskola és Kollégium. SZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉSE.


A gimnázium könyvtárának gyűjtőköri szabályzatát az I. Első évfolyamra jelentkezők sorsolással történő felvételi szabályzata, PDF. A szervezeti és működési szabályzat általános rendelkezései, a szervezeti és működési szabályzat hatálya. Iratkezelési Szabályzat.


A selejtezési jegyékeket folyamatosan vezetjük, külön jegyzéket alkalmazunk a tartós és az ideiglenes nyilvántartású dokumentumokra. Az időszaki kiadványok helyben használatát is ebben a teremben biztosítjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések