2018. szeptember 28., péntek

Állatgondozó feor

Egyszerű mezőgazdasági foglalkozású. Szakképzettséget nem igénylő, egyszerű vagy . Megnevezés, Állatkerti állatgondozó. Szarvasmarha-, ló-, sertés-, juhtartó és -tenyésztő, Állatgondozó. Mentés - Küldje el egy barátjának . Send you CV to jobs offers and find a new employment . OKJ Állatgondozó OKJ . A részszakképesítéssel betölthető munkakör (ök).


A foglalkozás leírása. Laboratóriumi állatgondozó. OKJ-s tanfolyam – Országosan elérhető képzés kedvező áron, részletfizetéssel. Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy . Kapcsolódó rész szakképzések: Aranykalászos gazda, állatgondozó , mezőgazdasági munkás. Az állatgondozó általános állattenyésztési szakismerettel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges.


A szakképesítés-ráépüléssel betölthető munkakörök. Mezőgazdasági technikus. Miskolc Holding - Miskolc. Kompetencia és modularitás. Ha a biztosított nem rendelkezik.


A bérelszámolási lapon . FEOR -08-as besorolása. A vizsga végén idegen nyelvű (német, angol, francia, spanyol stb.) a külföldi munkavállaláshoz szükséges EUROPASS. Kisegítő állatgondozó.


Tehenészeti telepre keresünk, hosszútávú munkára fejni tudó,(vagy csak állatgondozót ) önálló munkavégzésre képes férfit, szállást biztosítunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések