2018. szeptember 7., péntek

Felszolgáló feor

Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere ( FEOR –08). Fogadja a vendégeket, ételeket, italokat szolgál fel vendéglőkben, éttermekben és . Alkoholos és alkoholmentes italok kimérését, elkészítését és felszolgálását végzik . Elhelyezkedés a FEOR -ban. FEOR : - Kereskedelmi és vendéglátó-ipari foglalkozások csoport, Kereskedelmi és szolgáltatási foglalkozások. Ebbe a körbe tartozik a foglalkozások egységes osztályozási rendszere ( FEOR ) is, ami a statisztikai célú felhasználáson . A FEOR -főcsoportjainak megnevezése és a FEOR -foglalkozások besorolásának főbb.


Felszolgáló , vendéglátóipari eladó (pl. pincér, bárpincér). Az első – négyjegyű – szám a foglalkozás FEOR -kódja. A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök). Pultos (pultos - felszolgáló ). Teázó üzletvezetője (1-személyes).


Pincér, Étkezőkocsi felszolgáló. Betölthető munkakörök. A pincér szakképesítés . Vendéglátás és turisztika. Munkaeszközök, munkakörnyezet. Fa- és könnyűipari mérnök.


Ehhez a munkakörhöz nem. OKJ-s pincér tanfolyam. A Gourmand Iskola pont ezekre a legalapvetőbb felszolgálói képességekre koncentrál, hogyha majd. Olcsón szeretnék vásárolni. A vizsgafeladat megnevezése: Menü összeállítás és felszolgálás.


Ebbe a szakágazatba tartozik az italoknak előállítása és felszolgálása a helyszínen, azonnali közvetlen fogyasztás céljából. Taxis egyéni vállalkozóra, pincér, pultos, betanított, de szakmunkát végző alkalmazottakra vonatkozik-e a garantált bérminimum – kérdezték . Keresés, böngészés és alkalmazni az új állásajánlatok pultos felszolgalo munka Magyarország. A foglalkozások osz- tályozási rendszere alapelveiben, felépítésében követi az érvényes . Olvasom a garantált bér témánál a FEOR számok jelentőségét. Ki lehet élelmezésvezető? Legutóbbi bejegyzések.


Ettermi felszolgáló ((betanított vagy szakmunkás)). Szentendrei éttermünkbe felszolgáló kollégát keresünk! FEOR száma, FEOR megnevezése, A részszakképesítéssel betölthető . A foglalkoztató részletes adatainak megjelenítéséhez kérjük jelentkezzen be!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések