2018. szeptember 10., hétfő

Hajózási szabályzat 2019 tesztkérdések

Mit értünk gyorsjáratú hajón a Szabályzat I. Minden hordszárnyas és a légpárnás hajót. A kérdéssor indításával az eredményjelző . A hivatásos, szolgálati célú vagy kedvtelési célú hajózási hatósági képesítő. Kérdések száma kategóriánként: Próbavizsga indítása. HAJÓZÁSI SZABÁLYZAT V. Hajózási ismeretek vitorlás kishajó.


SZINT VIZSGAKÉRDÉSEK. Dokumentumok, azonosítók. Mi a kötelezettsége a hajóvezetőnek a hajón tartandó okmányokkal. BELVIZI Oktatási Portál adria-yacht.


Az online tesztet regisztrált felhasználóink vehetik igénybe, . Közlekedéstechnikai alapok, hajóvezetés (.PDF), (493KB). A tengeri környezet ismerete. KöViM rendelet a hajózási képesítésekről. Nemzetközi Távközlési Egyezmény mellékletét képező Nemzetközi Rádiószabályzat és annak kiegészítései, illetve . Azon hallgatókkal szemben, akik megszegik a Szabályzat ide vonatkozó előírásait, az előírt.


Egyszerű választásos tesztkérdések megoldása. Speciális hajózási szabályok a szűkületekben. Nyilatkozatban megadott tesztkérdések ( függelék) nagyon jó lehetőséget adnak.


A hajó kapitánya külön formában és szabályokban állította össze és tartotta fenn;. MÁV - vasút szakirodalom-1. Mozdonyvezetői tesztkérdések időszakos vizsgához - 1995.


A képes tesztkérdések sok tanuló számára mumusnak számítanak a vizsgán,. KRESZ változásokat is tartalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések