2018. január 26., péntek

Telenor internet

Korlátlanul beszélgetnél, éjjel-nappal interneteznél, vagy feltöltőkártyás csomagot keresel? Válaszd a hozzád illő internet és mobil tarifát számlás vagy . Feltöltőkártyás mobilinternet. Csak ritkán, alkalmanként van szükséged mobilinternetre?


Telenor internet

Elfogyott a mobilinternet adatkerete de tovább neteznél? Válassz kiegészítő adatjegyeink közül! MyTelenor mobil alkalmazásunkkal pár kattintással, online . Még több adatmennyiségre van szükséged? Ezentúl nem kell kompromisszumokat kötnöd!


Vásárolj eseti, kiegészítő adatjegyet vagy havi . Ha mobilinternet előfizetésed van - és azt például routerrel használod - a. Nagy sebességű otthoni internet már a Te lakhelyeden is. Ha jogosult vagy a Szupergyors Internet Programra, válaszd a Telenor SZIP Mobil tarifát, hogy otthon . A Telenor ügyfelei mostantól az otthoni internetezésre szánt tarifacsomagokban is. Csökkennek az internetszolgáltatások díjai.


Ha szeretné hogy telefonod megfelelően legyen beállítva a Telenor szolgáltatásainak használatához (pl. internet , e-mail, SMS, MMS, stb), akkor kattints és . Mobilinternet tiltása: Ha egyáltalán nem szeretnéd külföldön használni a . Mobilok, tabletek korlátlan előfizetésekkel vagy kártyás csomagban. Telefonálj, netezz gondtalanul! G és 3G technológiákon alapuló mobilinternet. GB ingyen mobilinternet a Telenor -tól. A Telekom után a Telenor is mobilinternetet ad ingyen, viszont nagyságrendekkel többet, 100GB-ot.


A legnagyobb Telenor Mobilnet csomag adatforgalmat tartalmaz,. Hogyan tudhatom meg milyen internet érhető el nálam? Pripejd internet paket. Paket sadrži USB modem, SIM karticu i promotivnih GB. Find Telenor Internet packages and their details.


Telenor internet

Get subscription codes of daily, weekly and monthly internet packages. G Monthly Starter Bundle. Do not worry if you need more Internet because you can activate one ofe the Dodaj Internet add-ons and continue surfing. Just visit Moj Telenor app or portal . Snabbt bredband via fiber eller telejacket (DSL) med fri anslutning och trådlös router som ingår.


Ingen bindningstid och fri frakt. To answer our questions, we spoke to Stein Erik Paulsen, Senior Specialist on Radio Network Strategy for Telenor Group. He explains how Internet For All quickly evolved into a guiding philosophy for everything they do in DiGi.


Telenor internet

Reading Time: minutes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések