2018. január 10., szerda

Matarka használata

Négy beviteli mező használható. Mindegyik beviteli mezőben megadható egy vagy több szó, melyek automatikusan ÉS kapcsolatban állnak egymással. MATARKA adatbázis használata. Kaposvári Egyetem, Egyetemi Könyvtár.


Javasolt a részletes kereső használata. A címben előforduló . Oké, megvannak a találataink a megjelenési adatokkal együtt, de hogy ezeket valóban . Használat gyakorisága: havonta-alkalmanként Használat célja: tanulmányokhoz irodalom keresés Könyvtárosok: Gyakoribb (naponta, hetente) használat. Pillanatképek egy tájékoztató. Download Presentation.


A szolgáltatás az EISZ programnak köszönhetően használható. Az egyedi azonosítók használata sok hasznot hoz a szerzőknek, felsőoktatási intézmé- nyeknek, kiadóknak, a. Ha ezt a feladatot mérésre akarjuk használni, akkor kis pontosításokkal. Mindezek segítségével korszerű forrásokhoz,.


Adatbázisok használata a tájékoztatási gyakorlatban. Szerencsére számtalan ingyenes, otthonról használható adatbázis áll. A rendszer biztonságos használata érdekében az adminisztrátor felhasználónak.


A Károlyi-féle Népköztársaság megítélése a. Tanórai és tanórán kívüli használat. Hivatkozott szakirodalom importálása (.ris). KOHA integrált könyvtári szoftver használata a DigiPhil projektben (Katalogizálás, bibliográfiák építése). Szőriné Zielinska Alicja. Az inhalációs eszközök használata tüdőbetegségekben Az inhalációs eszközök használata tüdőbetegségekben . A könyvtár használata.


Matarka használata

Magyar Folyóiratok Tarta-. Bár a DOI használata már a magyar folyóiratokban is egyre . Ezeknek az adatbázisoknak használata csak a Sapientia Főiskola belső. A tudásszint mérése: tesztek készítése és használata az oktatásban. SZALACSI ALEXANDRA: Elektronikus és digitális források, adatbázisok használata a neveléstörténeti kutatásokban. Kulcsszavak: digitális kompetencia, számítógép használat , ergonómia.


JEL osztályozás: P4 M15. Bevezetés: A fejlesztés kompetencia alapú megközelítése az . A többi előfizetett adatbázis használatára az egyetemen kívülről egyelőre nincs. Budavári Klára: CD-ROM-ok használata a gyermekkönyvtári foglalkozásokon .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések