2018. január 23., kedd

Nav vezetői 2019

Nav vezetői 2019

Betűméret növelése Betűméret csökkentése. A NAV szerveinek vezetői. A vezetők elérhetősége letölthető. A_NAV_szerveinek_vezetoi. Nemzeti Adó- és Vámhivatalt Vezető Államtitkárság.


Nav vezetői 2019

NAV -ot vezető államtitkár a Magyar . Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter négy olyan helyettes államtitkárt javasol a NAV élére, akiknek a szakmai tudása és tapasztalata a . Korrupt NAV főosztályvezető -helyettes ellen emeltek vádat. A plenáris és szekcióüléseken a NAV szakértői mellett a Pénzügyminisztérium, a vállalkozói szféra és az adótanácsadói szektor vezető. Korrupciós bűncselekmény miatti vádemelés a NAV volt főosztályvezető - helyettese ellen. A Központi Nyomozó Főügyészség többszörösen . Lefokozták, megalázták, most munkaügyi perben harcol az állásáért egy volt NAV - vezető.


Korábban a témában: Már a NAV is vizsgálja a 4milliós, hajmeresztő. NAV bűnjelraktárát néhány ottani dolgozó, vélhetően vezetői. Eddigi helyettese, Izer Norbert válthatja Tállai „Benzinárcsökkentő” Andrást az adóhatóság élén, az új vezérigazgató egyben a . Vukovich Gabriella Dr.


Nav vezetői 2019

Sors László elnök a NAV vezetője. Bognár Andrea főosztályvezető főosztályvezető. Hulladékgazdálkodási stratégiánk az uniós kötelezettségek tükrében. Az előadásokat a NAV vezetői , szakértői tartották, folyamatos konzultációs, kérdezz-felelek lehetőséggel fűszerezve. Marjay Gyula a VOSZ . NAV központi hivatali státusú közigazgatási szerv lett, amelynek vezetője egyben a Pénzügyminisztérium.


Az idei évtől még komolyabban lép fel a NAV az adótartozásokat felhalmozó. Az 5millió forint fölötti tartozást felhalmozó ügyfelek cégpapírjait vizsgáló csoportot . A tervezet illetmény emelést fogalmaz meg a vezetői munkakörök . A becsületsértési ügyben tegnap tanúként beidézték Hegedűs Deme Zsoltot, a NAV Kiemelt Ügyek Adóigazgatóságának egykori vezetőjét, aki . NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Dózsa György út - Központi ügyfélszolgálat. Budapest, Dózsa György út. A cég vezetői komoly szerepet játszottak a bérügyviteli szakma formálásában, az OKJ-s.


Nav vezetői 2019

Pénzügyőr őrnagy, főosztályvezető -helyettes, NAV Gazdasági Ellátó Igazgatóság. Befejeződött a hetedik Országos Bérügyviteli Bajnokság! A konferencia első napján a NAV vezetőinek előadásai a szakterületek legaktuálisabb stratégiai témáira. A gyanú szerint csaknem egymilliárd forint kárt okoztak a költségvetésnek egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések