2018. január 23., kedd

Metabond hidrotőke

Polikerámiás komponensekkel. Hasonló termékek: Hidrotőke Tisztitó - Wynns - Hydraulic valve lifter concenrate 325ml. A Liqui Moly hidrotőke tisztító adalék a hidrotőke optimális működéséhez lett kifejlesztve. Használható benzin és dízel üzemű személygépjármű- és . A hangos hidrotőke azt jelzi, eltömődtek az olajfuratok. A sűrűbb olaj csak ront a helyzeten, tisztítás vagy csere ajánlott!


A hidegen csörgő hidrotőke egyébként teljesen szokványos jelenség, ugyanis motorindítás után ők kapnak utoljára olajat. Wynns hidrotőke tisztitó adalék hozzáadása, járás 500km-t, majd. A hidrotőke optimális működéséhez szükséges.


Csökkenti a hidrotőke kopását és a fémes zajokat. Tisztítja a szelepeket és a furatokat. Benzin és diesel üzemű. Találtam hidrotőke -adalékot (- 2), szerintetek mi a különbség? Pedig ez a metabond olyan érdekesnek tűnik.


Megpróbálom a hidrotőkéket elhallgattatni. Fékfolyadékkal, mert az olvastam egy cikkben, hogy a hatás. Vásárolj benzin és diesel motorokhoz hidrotőkét ! BMW, PEUGEOT, FOR GOLF 1. TDI és egyéb márkák hidrotőkék széles választékban.


Utána mondták a wynns hidrotőke tisztítót. Metabond megasel plus az a megasel utódja vagy más? Származási hely: Európai Unió. Kenőanyag CL motort.


Motul HYDRAULIC LIFTER CARE ( HIDROTŐKE KEZELŐ) (3ML), Hidrotőke ápoló és felületvédőszer. Motorolaj adalék benzin és dízel motorokhoz. Túl nagy a szelephézag, pl. METABOND GT VÁLTÓOLAJHOZ. Mindenki isteníti a metabond olajat, de az enyémbe a 400.


Szóval ezután sem teszek bele, meghagyom a csattogós hidrotőkés. Eco car service lebontotta a motort azt mondták hidrotöke legalább. Mikor megvettem a GSI-t, hidegen mindig csattogtak a hidrotőkék , kb 2-3 . Amikor az adott szelep zárva van, nem nyomja a vezérműtengely, a hidrotőke alaphelyzetben van, egy ún.


Olcsó eladó új és használt hidrotőke adalék. Akciós adalék akár házhozszállítással is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések