2018. január 15., hétfő

Páfosz látnivalók

Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket Páfosz legjobb látnivalóiról a Tripadvisoron. Ugrás a(z) Látnivalók részhez - Látnivalók. A domboldali óvárosban a főutca a Makariosz sétálóutca rengeteg bolttal. Az utca egyik végén van a piac, . Páfosz városa és környéke számos látnivalót és programlehetőséget rejt magában. A teljesség igénye nélkül az alábbiakat mindenképp érdemes meglátogatni, . Mindkét város ideális a megérkezéshez.


Több ezer éves ókori emlékei, strandjai, és a közelben fekvő természeti látnivalói miatt. Aphrodité kedvenc helyének is szokták nevezni. A legtöbb látnivaló talán a paphos -i régióban található.


Nézze meg a fényképek és a vélemények a látnivalók a Páfosz. További TOP szálláshelyek. A város a Világörökség részévé nyilvánított értékekkel . Kihagyhatatlan látnivalók. Curium ( Pafos ): Curium római korai amphiteátrum.


A Páfosz közelében lévő királysírok eredete időszámításunk előtt a IV. A Királyok Sírja Pafos északnyugati sírkertjében található, egész közel a tengerhez. Nevét méretéről és pompájáról kapta, nagy részük a pafoszi arisztokrácia . Az ország fővárosa a sziget középső részén található, s a két országot . Hírnevét azonban két dolognak köszönheti.


Kition ősi királyvárosát, ez is a larnakai csillagos látnivalók közé tartozik. Ciprus kedvenc strandjai és látnivalói. Válogatott Paphos linkek, ajánlók, leírások - Paphos témában minden! Barnabás nyomában Programok Cyprus Marathon Látnivalók , programok ( aloldal) . Páfosz repülőtér információk, reptéri transzfer (busz, taxi).


Közvetlen fapados járattal elérhető Budapestről. Közlekedési infok, jegyárak . Paphos a ciprusi sziget legelevánsabb üdülővárosa, amely szintén kulturális és történelmi központja. Az ősi időkben Paphos sokáig a sziget fővárosa volt, . Afrodité sziklája, Polis . Nyugaton Páfosz környéke kápráztatja el a nyaralókat számtalam. Csak annyi a dolgo hogy hátradőlj, és magadba szívd Páfosz csodáját!


Agia Solomoni templom és a . Miután elolvasod a cikket, nemcsak éhes és szomjas leszel, . Páfosz , Pafos Pafos , Páfosz (mai magyar nevén) (görögül Πάφος, Paphos angolul).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések