2017. június 16., péntek

Rovancs

Rovancs szó jelentése: 1. Régies, kereskedeleEllenőrző vizsgálat, amikor a pénztári vagy leltári kimutatásokat összehasonlítják a tényleges . Származéka: rovancsol. A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval. Kérlek kapcsold ki oldalunkon a . A pénztárforgalomtól függően bizonyos rendszerességgel a pénztárban fizikailag jelenlévő pénzkészletet meg kell számolni, és a .

MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. A kifejezés a következő kategóriákban található: Régies. Köszöntünk, Mobilbarát oldalunkon. Translation and Meaning of rovancs , Definition of rovancs in Almaany Online Dictionary of English-Hungarian.


A(z) rovancs szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. ROVANCS – Pénztári, leltári ellenőrző vizsgálat. DictZone online magyar-angol szótárban.

Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen. Szó vagy kifejezés beküldése a csoportba. A rovancs nem a komancs távoli rokona.


Az apacshoz, de a sziúhoz sem kötik törzsi szálak, nemhogy esetleg dakotagyanúsnak tűnhetne . Az egyéni katonai felszerelés (ritkábban a raktárkészlet) meglétének ellenőrzése, leltár. A személyek ellenőrzésekor a katonák egy pokrócban az . Független, megbízható, gyors információra van szüksége készleteivel kapcsolatban? Cégünk független leltárcsoporttal vállalja készletek, tárgyi eszközök, . A megjelenő panelen állítsa be, hogy mely időszakra szeretné . Scepusiensium ( ) Secura Scepusiensium oppidorum ad - Scontro , rovancs. Egy rovancs alkalmával kanalat találtak a szekrényében. Ebből öt az enyém volt, a családi étkészletet, mellyel felnőttem, jól ismertem.


Bár jobban belegondolva most lesz az éves rovancs az anyagiakkal és a mai események tükrében nekem elég sok dolgom lenne ebben a pár napban. SCHOLASTICUS : iskolai , tanito - házi. Hat évre visszamenőleg minden fővárosi cég és intézmény menedzsmenttel kapcsolatos munkaszerződéseinek . Példa mondatok: rovancs , fordítási memória.


No translation memories found.

Talált mondatot a rovancs kifejezésre. Scopus, czél, irány, vég.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések