2017. június 23., péntek

Favorit tv készülék

A Favorit -Horizont-Sztár készülékcsalád legkisebb tagja. Képcsöve előtt vastag plexi van. Kult › Lazarbibi lazarbibi.


KIS TV KÉSZÜLÉK OROSZ TÉVÉ antik darab -MPL csomagautomatába is mehet. Termék helye: Pest megye. Eladó: sirbsixtyfive . Egy kategóriával feljebb: Nosztalgia készülékek.


Típus : Favorit TE 673. VT TC 6OC FAVORIT DUPLEX. Tudnivalók a VT készülékek elnevezéséről. Szovjet tv - készülékek. Kérésre más típusú TV készüléket is felteszek.


Személyesen Békéscsabán átvehető. TV-s Rádió Mini, retró hálózatról működő fekete fehér, FM-AM ladó. Videoton Super star retró kis TV piros színben eladó. Ft – Miskolc (Borsod-Abaúj-Zemplén megye). AEG 525I FAVORIT MOSOGATÓGÉP ALKATRÉSZ LISTA………….


E-D Elektronika Webáruház. A készülékek nagy részét javítottam is. Mai ingyenes hirdetések. Az idén a korábbi tv -típusokon kívül három újfajta tv - készülék - Sztár, Favorit , Horizont - és egy ipari tv gyártását is elkezdik. MTI Fotó: Kovács Sándor A Videoton . Antik régi Televizió TV televiziók online adás vétele - Antikrégiség.


Régi Működőképes Favorit TV Kategória:. Ezzel a lehetőséggel a TV megpróbál kapcsolódni a hálózathoz, ha LAN kábel van csatlakoztatva a készülékhez. Amennyiben nincs, megjelenik az elérhető . Energiatakarékos tv konnektor (standby killer) 4. Ft-ért már a Tiéd lehet.


Gyurkovics Attila: modul tv - készülékek szervízkönyve III. Ha a TV készülék erre alkalmas, akkor az a digitális vevőkészülék bekapcsolásakor. FAV ( favorit ) gombjának megnyomásával érhető el. Itt lehet kiválasztani a . Nem postázom mert nincs doboza. Hang , Kép Van de repedt a kijelző.


A szüleim első tévéje egy Sztár TH6tv volt, nagyon sokáig működött, 86ban . Kedvezményes árakon az alábbi feltételek teljesülése esetén vásárolhatsz: Figyelem! A honlapon található készülékkedvezménnyel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések