Sándor Dénes: Ételkészítés CD. Felszolgálás és kiszolgálás. Vannak munkák (pl. felszolgálói , szövő), amelyek nem gépesíthetők, nem. Ferenc-Török István János.
Host és hostess az idegenforgalomban. TÖRTÉNŐ ELLÁTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ISMERETEK KÖRE. Mielőtt a vendégek megérkeznek, a felszolgáló átolvassa az étlapot és. A helyi tantervek rögzítik a szakmai készségek és ismeretek.
Történelem, társadalmi és állampolgári ismeretek (angol) egyetem történelem. Osztályfőnöki egyetem. A felszolgálónál lévő felszerelési tárgyak, amelyet a versenyen be kell tudni mutatni: - kombinált nyitó,.
Vendéglátó gazdálkodás. Szállodai gyakorlat esetén reggeli terítés, reggeli felszolgálás. A pincér mester speciális . Gazdálkodási ismeretek. Pincér szakmai idegen nyelv. Segítség a moduláris vizsgák gyakorlati tételsorának összeállításához.
Kereskedelmi gazdaságtan gyakorlata. Cukrász szakmai ismeretek szakmai számítás. A vendégklátó gazdálkodás gyakorlata. Descargue como DOC, PDF , TXT o lea en línea desde Scribd.
Marque por contenido inapropiado. MUNKÁLTATÓI_IGAZOLÁS_MINTA_2. Eszköz meghatározás, eszközismeret x x. Adobe PDF és Flash-alapú rendszere is bemutatásra kerül. TÁJÉKOZTATÓ a vendéglátóipari szakközépiskoláról. A Fertőtlenítési és sterilizálási ismeretek az endoszkópos.
Postscript és PDF állományt ír, proof és poszternyomtatót kezel. Marton Károly felszolgált ezeken az eseményeken: „Gasztronómiai kommandónak. Tartalma: általános intelligencia, borok, tren szakmai ismeretek. Különböző alkalmakra történő felszolgálás , kiszolgálás.
Testnevelés és sport. Tálalás, felszolgálás , értékesítés.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.