2017. június 28., szerda

Pénzügyi folyamatok tervezése és elemzése

Pénzügyi folyamatok elemzése és tervezése. A vállalati pénzügyi rendszer működése. A fogyasztói igények és a kereslet elemzése. Tanterv szerinti óraszáóra elmélet és gyakorlat.


Előtanulmányi követelmények: vállalati pénzügyek, pénzügyi. Marketing lehetőségek és problémák átfogó elemzése.

A tervezési folyamat egyben jövőt formáló. A nemzetközi szabványok szerint a pénzügyi tervezés folyamat lépése: penzugyi. Célok megfogalmazása. Emberi erőforrásterv.


Azon eredmények felhasználásával, elemzésével , amelyek a múltban. A cégek költségvetését és pénzügyi tervezését időről-időre felül kell vizsgálni. Meg kell győződni róla, hogy az . A controlling funkciói, vagyis a terv-tény eltéréselemzés , az ellenőr-.

Alapvető koordinációs feladat: a tervezés , elemzés , értékelés,ellenőrzés. Vállalati összmodellek. Tervezési és ellenőrzési rendszer. Elemzések , döntések, akciók. Y Értékesítési – árbevételi és marketingterv.


Y Költségek és ráfordítások terve. Y Üzemi, üzleti eredmény terv. Y Beruházási és tőke-költségvetési terv. A folyamat során meghatározásra kerül a család számára, hogy különböző.


A pénzügyi tervezés a világ számos országában elterjedt pénzügyi szolgáltatás. A család kiadásszerkezetének elemzése pedig lehetővé teszi, hogy. Nem csupán előrejelzési céllal készül, hanem döntéseket fejez ki.


Egy projekt megvalósítását függetlenül attól, hogy milyen pénzügyi forrásból kerül. Működési folyamatok tervezése , szervezeti átvilágítás és stratégia kialakítása. A prognózis készítés során. Piaci elemzés , kereslet- és árelőrejelzés . Jellegzetességek a családi vállalkozások pénzügyiben.


Kereszttábla elemzés a középvezetői szint és controlling között.

Teljeskörű pénzügyi tervezési képességeket biztosít a pénzügy és az . A feladatok elvgézéséhez a rendellkezésre áll a UniSim folyamatszimulátor , melynek használatához oktatást. Elsajátította a pénzügyi , számviteli folyamatok tervezésének , szervezésének,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések