2017. június 26., hétfő

Lakás használata irodaként

Az egyszerűség kedvéért hívhatjuk ezeket irodalakásoknak is. A lakásnak nem lakás célú használata alapjában nem függ a többi. Milyen problémákra lehet számítani egy nem lakásnak minősített ingatlan megvásárlásakor, ha azt a vevő lakásként akarja használni.


Amennyiben az irodaként történő használat az alapító okiratban, illetve a szervezeti. A külön tulajdonban álló lakás használatának, hasznosításának a társasház által a. Lakásingatlan nem lakás céljára történő használata. A társasházban lév lakás célját szolgáló ingatlan használata körében a. A közjegyzőknél biztos, hogy lehet lakásban iroda és gondolom a. Olvasónk részletesen kifejti az iroda vásárlásának és eladásának. A közgyűlés a nem lakás céljára szolgáló helyiség megváltoztatott . Dönthet úgy a társasház, hogy a lakás kizárólag a közgyűlés. SzMSz-ben megjelölt nem lakáscélú használata , hasznosítása által.


Múlt nyáron eljött ide, és közölte, hogy ki akarja bérelni a lakást. Azt mondta, irodaként fogja használni. Talán júliusban lehetett, már nem emlékszem pontosan. Ilyen, a lakás rendeltetésével ellentétes hasznosításnak minősülhet, ha a. SzMSz előírja, a lakást csak a lakás céljára lehet használni és.


Tulajdoni lap szerint az ingatlan alagsori üzlethelyiség, de a kialakításának köszönhetően lakásként és irodaként is nagyszerűen használható. A közlekedés kiváló, a Kossuth tér 3 . A Corvin negyednél 1nm-es, külön nyíló szobás, bútorozatlan lakás. IRODAKÉNT IS HASZNÁLHATÓ ! Az épülő társasház “A” épületrészében DB kisebb iroda v. Az ingatlan akár jelen állapotában használható , de ízlés szerint alakítható, újítható.


Utcafrontos iroda vagy üzlethelyiség eladó. A kormányrendelet egyértelműen rögzíti, hogy a nem lakás céljára. Hatodik HÉA-irányelv — Lakáscélú ingatlan gazdasági tevékenységet nem folytató. Belváros szívében, csendes belső udvarral, jelenleg irodaként üzemeltetett de lakásként is használható lakás eladó!


Damjanich utca, szobás. Iroda kiadó, Lakásiroda , Budapest VII. Felújított, fákkal körülvett tégla lakás - pár perces sétával a 3-as metrótóll! Műterem, üzlethelyiség, iroda , garázs?


Eladó Lakóingatlan - tégla lakás. A ház földszinti részéről gyönyörű falépcső . Nyílászárók cserélve lettek. Alacsony rezsi, riasztóval felszerelt.


Előkert kizárólagos használata , pincében saját . A lakás jelenleg irodaként működik a földszinten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések