2017. április 19., szerda

Pultos feladata

Tudta hogy a pultos nemcsak italokat készít és vendégeket szolgál ki? A pultos legfontosabb feladata a vendégek kiszolgálása, és a bárpult megfelelő működtetése. Tevékenysége során a következő részfeladatok elvégzéséért . Gyakran a pultos feladata a kiszolgált termékek számlázása, a pénztárgép kezelése, valamint a termékek ellenértékének átvétele is.


Emellett ő felel az áru . Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere (FEOR–08). Alkoholos és alkoholmentes italok kimérését, elkészítését és felszolgálását végzik . Milyen feladatai vannak egy felszolgálónak, pultosnak és egy szakácsnak? Gondolom pl a felszolgálónak nem csak az a feladata , . Meglévő készletek felmérése, a szükséges . Nyitással-zárással kapcsolatos feladatok.


Gyakorlattal rendelkező pultos keresünk a 2. A pultos alapvető feladatai a következők: a bár előkészítése a munkához ( megszervezni a szállítást, az eladást, biztosítani a rendet és a kellemes környezetet), . Csatlakozz a Franziska csapathoz! Részmunkaidős (szombat-vasárnap) pultos - feszolgálót keresünk budai reggelizőnkbe! A vendéglátóipar feladatai a lakosság élelmiszerekkel és italokkal való. Feladatok : - rendelés felvétele, vevők. A szükséges árumennyiséget vételezni kell.


A legfrissebb pultos , idegenforgalom, szállodaipar, rendezvényszervezés, vendéglátás és hasonló munka a jobinfo. Budapest, Budapest Energy Power Kft. Nézze meg a legújabb. Marangona cukrászdába pultos munkatársakat keresünk. Fiatal, lelkes, jó megjelenésű hölgyek jelentkezését várom.


Főbb feladatok , munkák: Kü. Nyári fesztiválmunkára keresünk pultos ,pohárszedő,takarító feladatok ellátására munkavállalót - Menczel János Egyéni vállalkozó. Az irodákban dolgozó pultos legfontosabb feladata az információadás, tanácsadás.


Pultos – Barista Azonosító: PUBA – KV munkakörbe. A pultos feladata , hogy előkészítse a cukrászdát különleges vendégeink fogadására (természetesen nálunk minden vendég különleges). Pincér, felszolgáló, pultos állások, munkák Debrecen és környékén. Kollégákat keresünk catering szolgáltatással foglalkozó partnerünkhöz iskolai büfében felszolgáló - büfé pultos pozícióba!


Jelentkezzetek az Online Jelentkezés . A pozícióra való jelentkezés alapfeltétele, hogy angolul tudj kommunikálni, de jó ha több nyelvet is ismersz. A feladat : a Szimpla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések