2017. április 26., szerda

Nicosia látnivalók

Nicosia látnivalók

A világ utolsó megosztott fővárosa (kb. 2ezer lakos), mivel az egyik része a görög nyelvű Ciprushoz tartozik, . A kettéosztott város egyik része Ciprushoz, a másik az Észak-Ciprusi Köztársasághoz tartozik. Itt járt csudalány csudalany. Mi két kirándulást is tettünk oda a sziget déli oldaláról, és mindkétszer leesett az állunk. Az ország fővárosa a sziget középső részén található, s a két országot . Ciprus fővárosa számos zenei és színházi . Az apró Észak-Cipruson annyi a látnivaló , hogy akár az egy hetes nyaralás minden napjára juthat egy izgalmas.


Nicosia látnivalók

A településhez nem található látnivaló. Személyes ügyintézés szünetel! Ledra utca, a város ezen . Az óváros, amelyet 16. Nicosia Λευκωσία, Lefkosia.


Egyéb látnivalók : A Helytörténeti Múzeum a város fejl? A LEGKEDVELTEBB LÁTNIVALÓK. LEFKOSA ( NICOSIA ) - A civilizációk bölcsője, amelyet km hosszú, a velencei időkből származó, . Legfontosabb látnivalók Cipruson. Hotelek Cipruson, népszerű látnivalók közelében. Furcsa és szokatlan látnivalók Ciprus.


Nicosia látnivalók

Nem sok ember szeretné . Larnaca, (Ciprus) – minden látnivaló. További látnivalók : Lefkosia. Hol foglalj szállást? Itt fogok beszélni ayia Napa látnivalói , arról, hogy mit lehet meglátogatni a városban és . A legfontosabb látnivalók. A város látnivalói nagyon változatosak.


Számos emlékmű van itt. Fontosabb látnivalók Cipruson. A sziget fővárosa a tengerparton helyezkedik el, . Közeli látnivalók közé tartozik a színház és a múzeum. Ez az ár-érték arányú hotel nem dohányzó.


Nicosia látnivalók

Nevezetességek, látnivalók. Lusignanok idejében épült. A francia gótika kiemelkedő . Látnivalók - tipp és tippek - tipp - tippek és ötletek utazásra és nászajándék és finom. Sok antik emlékmű van.


Vélemények, értékelések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések